fbpx

scoala-cursuri-suspendate-gripa.jpg

Direcția de Sănătate Publică Prahova a transmis o adresă Inspectoratului Județean Școlar, în care sunt precizate condițiile care pot conduce la suspendarea orelor la școală, din cauza gripei.

Astfel, potrivit adresei DSP Prahova, cursurile școlare pot fi suspendate într-o sală de curs dacă, timp de trei zile consecutiv, se înregistrează trei cazuri de infecții respiratorii sau de gripă sau dacă, tot timp de trei zile consecutiv, rata absențelor este mai mare de 20%. Într-o astfel de situație, unitatea de învățământ trebuie să comunice acest lucru la DSP Prahova, care va confirma dacă este vorba despre un focar.

„DSP Prahova a comunicat Inspectoratului Județean Școlar Prahova condițiile în care pot fi suspendate cursurile școlare”, a confirmat pentru Observatprulph.ro Mădălina Lupea, prefectul județului Prahova.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Solicitarea de suspendare a cursurilor trebuie înaintată de unitatea de învățământ Inspectoratului Județean Școlar Prahova.

„Am primit circulara emisă de DSP Prahova. În cazul în care sunt îndeplinite condițiile, unitatea de învățământ poate să solicite suspendarea orelor la clasa respectivă”, a confirmat Horia Toma, inspector general adjunct IJȘ Prahova.

Informeaza-te inainte de a cumpara o casa

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.

Comentează cu profilul tău de Facebook


sc_vasile1_83d7d.jpg
banner sos deces ultim 300 copyright.jpg
harold.jpg