barbat-injunghiat-sirna.jpg

Incidentul a avut loc miercuri noapte în satul Brătești, comuna Șirna. Un bărbat în vârstă de 69 de ani a fost înjunghiat de fiul său, un bărbat în vârstă de 41 de ani, după o ceartă izbucnită și pe fondul consumului de alcool.

O persoană a sunat la 112 și a solicitat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, după ce bărbatul în vârstă de 69 de ani a fost înjunghiat în coapsă cu o foarfecă chiar de fiul acestuia.

Cei doi ar fi lucrat toată ziua în gospodărie. Pe seară s-ar fi retras în locuință, unde au continuat să consume alcool. La un moment dat discuțiile au devenit aprinse, la bază fiind modul în care cei doi ar fi muncit în timpul zilei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru că tatăl l-ar fi jignit, fiul acestuia ar fi luat o foarfecă și l-a înjunghiat în picior pe bărbat, după care a fugit într-o grădină. Agresorul a revenit la domiciliul tatălui în momentul în care a văzut că au ajuns echipajele Poliției și Serviciului de Ambulanță.

Bărbatul înjunghiat a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Ploiești, unde a fost internat pe Secția de Chirurgie. Din fericire, leziunea provocată nu îi pune viața în pericol.

Cât privește agresorul acesta a fost condus la sediul poliției, la audieri. Bărbatul și-a recunoscut vina și a susținut că regretă fapta, însă a precizat că nu ar fi avut loc niciun incident dacă nu ar fi fost provocat de tatăl său.

Poliția a deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, iar cercetările sunt continuate pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs fapta.

foto: Arhivă


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.