autobuz-TCE.jpg

Incidentul a avut loc vineri seară, într-un mijloc de transport în comun din Ploiești. La un control de rutieră, efectuat de angajați ai TCE, care erau însoțiți și de polițiști locali, o femeie a fost depistată fără bilet. Povestea însă nu se oprește aici, pentru că femeia a oferit datele de identitate ale unei persoane decedate.

Totul a avut loc pe traseul 40 din Ploiești. Angajații TCE, care erau însoțiți și de polițiști locali, au depistat fără bilet o femeie în vârstă de 47 de ani, din Târgoviște. 

În momentul în care s-a trecut la legitimarea acesteia, pentru întocmirea procesului verbal de sancționare, femeia a prezentat o legitimație mai veche, care era însoțită și de fotografie, și pe care era menționat și un CNP.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

La o verificare în baza de date, oamenii legii au constatat însă că datele de identitate prezentate au fost ale unei persoane decedate.

Femeia prinsă fără bilet a fost condusă la o secție de poliție din municipiu, pentru continuarea cercetărilor. 

foto cu caracter ilustrativ


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.