O femeie prinsă fără bilet într-un autobuz din Ploiești, ca să scape de amendă, a folosit fostele date de identitate ale unei persoane decedate

0
autobuz-TCE.jpg

autobuz-TCE.jpg

Incidentul a avut loc vineri seară, într-un mijloc de transport în comun din Ploiești. La un control de rutieră, efectuat de angajați ai TCE, care erau însoțiți și de polițiști locali, o femeie a fost depistată fără bilet. Povestea însă nu se oprește aici, pentru că femeia a oferit datele de identitate ale unei persoane decedate.

Totul a avut loc pe traseul 40 din Ploiești. Angajații TCE, care erau însoțiți și de polițiști locali, au depistat fără bilet o femeie în vârstă de 47 de ani, din Târgoviște. 

În momentul în care s-a trecut la legitimarea acesteia, pentru întocmirea procesului verbal de sancționare, femeia a prezentat o legitimație mai veche, care era însoțită și de fotografie, și pe care era menționat și un CNP.

La o verificare în baza de date, oamenii legii au constatat însă că datele de identitate prezentate au fost ale unei persoane decedate.

Femeia prinsă fără bilet a fost condusă la o secție de poliție din municipiu, pentru continuarea cercetărilor. 

foto cu caracter ilustrativ

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău