stadion-ilie-oana-fe-petrolul-ploiesti.jpg

FC Petrolul Ploiești va disputa duminică, 16 septembrie, pe „Ilie Oană”, meciul cu ASU Politehnica Timişoara, contând pentru etapa a şaptea a Ligii 2 Casa Pariurilor.

După victoria obținută cu Chindia Târgoviște, când „lupii” s-au impus cu 2 - 0, elevii lui Leo Grozavu vor întâlni duminică, de la ora 13.00, echipa ASU Politehnica Timișoara, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești.

În partida cu Chindia Târgoviște, echipa ploieșteană a punctat în fiecare repriză, prin Florin Plămadă (27), respectiv Sergiu Arnăutu (78).

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Iubitorii FC Petrolul Ploiești care doresc astăzi să își susțină echipa din tribune mai pot achiziționa bilete până la ora 13.00, de la casa de bilete a arenei ploieștene.


negativ-media.jpg
NEGATIV MEDIA - Creator de conținut online
comunicare[@]negativmedia.ro

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.