Aseară, am ajuns la Carrefour pentru a-mi face cumpărăturile săptămânale. Evit să ajung în week-end din cauza aglomeraţiei şi a dezastrului de pe rafturi făcut de clienţii “fomişti”. De cum am intrat în magazine m-a izbit un miros puternic de peşte stricat combinat cu dezinfectant pe bază de clor. Mă lămureşte o prietenă, pe care am întâlnit-o la ghişeul de informaţii. Aştepta să-şi primească banii pe o pungă de peşte împuţit. Încerc, fără succes, să ignor duhoarea şi mă grăbesc să-mi umplu coşul cu cele necesare. Multe dintre rafturi erau aproape goale, legumele şi fructele stafidite şi foarte scumpe (de exemplu, un kg de mere costa între 4,3 lei şi 6 lei). Am ajuns la raionul de mezeluri. Jale! Chiar dacă erau în termen, conform informaţiilor de pe etichete, preparatele din carne aveau o culoare ciudată, de parcă le lovise flacăra violet a lui Geoană. Magazinul, în ansamblu, mi s-a părut dezolant şi cred că are nevoie de o igienizare rapidă dacă vor să-şi păstreze clientela, mai ales acum, în vremuri de criză.
- Publicitate -
“Parfum” de Carrefour: miros de peşte stricat în combinaţie cu dezinfectant
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.
Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!
Sondaj
- Publicitate -
- Publicitate -
Video Observatorul Prahovean
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -
Parteneri
- Publicitate -