tichet-vacanta_0.jpg

Modificarea actului normativ care prevede acordarea de tichete de vacanţă bugetarilor de la 1 iulie ar putea fi aprobată până la mijlocul lunii iunie, spune ministrul Turismului.

 

Noul act normativ prevede ca fiecare bugetar va primi un tichet de vacanţă în valoare de 1.450 de lei pentru a plăti servicii turistice doar pe teritoriul României. Unii bugetari nu vor primi tichetele în timp util pentru a-şi achiziţiona vacanţe la mare, spre exemplu, acolo unde gradul de ocupare în lunie iulie şi august se apropie de 100%.

Totul despre noua lege a salarizării a bugetarilor. Bani de hrană și vacanțe

Dar le vor putea folosi pentru vacanţa de anul viitor. "Tichetele de vacanţă sunt valabile 12 luni de la data emiterii. Nu dăm un tichet în octombrie, care să fie folosit până în decembrie", mai spune ministrul.

 

Primirea tichetelor de vacanţă de către bugetari se va face în ritmul în care autoritatea publică lansează licitaţia pentru achiziţia voucherelor de vacanţă. De aceea, s-ar putea ca unii bugetari să primească mai târziu aceste tichete de vacanţă.

Citește articolul integral pe economica.net 

 

Național
  • Miercuri, 11 Octombrie 2017
  • De Georgiana Kelemen

Șoseaua Transalpina a fost redeschisă

Automobiliștii pot circula din nou între Rânca (județul Gorj) și Obârșia Lotrului (județul Vâlcea). Circulația rutieră pe Transalpina, DN 67C, între Rânca și Obârșia Lotrului, a fost reluată...