suspect crima ploiesti

Pascale Vasile, principalul suspect al crimei oribile de la marginea Ploieștiului, arestat preventiv, își făcuse un obicei în a convinge femeile cunoscute pe Facebook să își dea întâlnire cu el.

 

Astfel, în noaptea zilei de 3 spre 4 august, susțin procurorii, Pascale Vasile (43 de ani, din Vălenii de Munte) s-a întâlnit la marginea Ploieștiului cu Tatiana T. (43 de ani, contabilă, din Cartierul Vest, căsătorită) pe care o "agățase" pe Facebook. 

Citește și Rudele suspectului nu-l cred un criminal. Când vedea sânge leșina

Pentru că femeia i-a refuzat propunerea de a întreține relații intime, suspectul ar fi ucis-o cu o sticlă spartă, iar apoi a abandonat cadavrul în tufișurile de pe marginea străzii Poligonului.

 

Detalii aici: Tatiana a murit în chinuri groaznice. Motivarea arestării suspectului

Potrivit unor surse judiciare, citate de stirile protv, in timp ce, la Ploiesti se declansase o ampla operatiune de cercetare criminalistica, Vasile Pascale se intalnea la Bucuresti cu o alta femeie.

 

 

O cunoscuse tot pe retelele de socializare si, dupa mai multe luni de tatonare, au decis sa se vada si sa isi petreaca impreuna vacanta. Au plecat, cu masina ei, la Mamaia unde au stat pana marti.

Cum și unde ar fi ucis-o pe Tatiana principalul suspect

Chiar in ziua crimei, individul a postat fotografii de pe litoral in care zambea relaxat. Femeia care l-a insotit nu a banuit absolut nimic. A aflat, ingrozita, langa cine a stat, pe drumul de intoarcere, cand politistii i-au oprit in trafic si l-au incatusat pe cel banuit de o crima infioratoare.

 

Vasile Pascale are 43 de ani, este divortat si are un copil. Femeia care si-a petrecut vacanta cu el spune ca individul obisnuia sa stea foarte mult timp pe facebook, asadar nu este exclus sa existe si alte femei care sa se fi intalnit cu el.