Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, informează cetățenii că, sâmbătă, 27 februarie 2016, în intervalul orar 00.15 – 05.00 se vor executa lucrări de asfaltare pe Șoseaua Vestului, pe tronsonul cuprins între str. Gh. Gr. Cantacuzino și str. Cosminele, pe sensul de mers către Gara de Vest.

 

În scopul derulării cu rapiditate și în condiții de siguranță a lucrărilor sus menționate, circulația mijloacele de transport public în comun, pe tronsonul indicat, va fi restricționată.

Citeşte şi AZI NOAPTE S-A PRODUS MINUNEA PE ŞOSEAUA VESTULUI. CE NU SPUNE PRIMĂRIA PLOIEŞTI DESPRE MAREA ASFALTARE FOTO

 

Amintit că lucrările sus menționate se înscriu în obiectivul de investiții “Creșterea mobilității transportului public prin reabilitarea traseului tramvaiului 102 cu lucrări vizând calea de rulare, stații cu peroane adaptate persoanelor cu dizabilități, material rulant, elemente de semnalizare și automatizare – etapa II: Intersecție Republicii  - Bucla Vest”.

Municipalitatea ploieșteană își cere scuze pentru disconfortul generat de aceste lucrări și recomandă, pe cât posibil, utilizarea rutelor ocolitoare.