Aseară, Primăria Ploieștio a emis un comunicat de presă privind asfaltarea de pe Șoseaua Vestului. Un cititor ne-a trimis imagini de la acțiunea efectuată pe ploaie și fără respectarea normelor de calitate.

 

Comunicatul oficial:

Primăria Municipiului Ploiești, prin Direcția Tehnic Investiții, informează cetățenii că, miercuri, 24 februarie 2016, în intervalul orar 00.15 – 05.00 se vor executa lucrări de asfaltare pe Șoseaua Vestului, pe tronsonul cuprins între str. Cosminele și str. Gh. Gr. Cantacuzino, pe sensul de mers către Bulevardul Republicii. În scopul derulării cu rapiditate și în condiții de siguranță a lucrărilor sus menționate, circulația mijloacele de transport în comun, pe tronsonul indicat, va fi restricționată. 

Ce s-a întâmplat în realitate

 

Un cititor ne-a trimis imaginile alăturate din timpul operațiunii marea asfaltare cu următorul comentariu: "Azi noapte s-a assfaltat parțial Șoseaua Vestului. Au făcut-o pe repede înainte, pe ploaie, fără să răzuiască stratul vechi de asfalt. Sunt curios cât timp va trece până la apariția gropilor".

FOTO Asfaltare Șoseaua Vestului