HIDRO PRAHOVA elimină definitiv riscul de contaminare cu bacteria Clostridium perfringens a rețelei de apă din muncipiul Câmpina

0

Societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță finalizarea procedurilor privind punerea în siguranță a zonei din rețeaua de alimentare cu apă a municipiului Câmpina unde, în luna august 2021, a fost descoperită bacteria Clostridium perfringens.

Comunicatul companiei:

Pentru a elimina definitiv potențialul de contaminare, societatea HIDRO PRAHOVA SA, prin intermediul Sucursalei din municipiul Câmpina, a desfășurat lucrări de amenajare a unei conducte alternative care să facă legătura între cele două rezervoare de 5000 mc din zona Muscel și Spitalul Voila, conducta veche urmând să fie izolată, iar rezervoarele igienizate.

Citește și Accesul în sediile Hidro Prahova va fi permis doar clienților vaccinați, cu test negativ sau trecuți prin boală

Pentru derularea lucrărilor de cuplare a conductei nou amenajate din strada Drumul Taberei, societatea HIDRO PRAHOVA SA anunță că în cursul zilei de astăzi, 7 decembrie 2021, între orele 11.00-13.00, va fi oprită alimentarea cu apă pe străzile Doftanei și Cărămidari, cu aproximativ 400 de abonați.

După finalizarea acțiunii, pe măsura umplerii rețelei de distribuție, există posibilitatea ca unii abonați să resimtă lipsa de presiune a apei.

Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze consumatorilor pentru disconfortul creat și dă asigurări că reluarea furnizării apei potabile către abonații vizați de aceste lucrări se va face în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău