Crește numărul prahovenilor care se vaccinează. Ultima raportare a DSP

1

După ce campania de vaccinare a fost aproape inexistentă în ultimele luni în Prahova, numărul celor care aleg să vaccineze crește de la o zi la alta. Citește la finalul articolului Lista actualizată a centrelor de vaccinare din Prahova.

Astfel, potrivit ultimei raportări a DSP Prahova, în ultimele 24 de ore, în Prahova au fost administrate 2.361 de doze de vaccin, dintre care 283 reprezintă doza a doua și 819 doza a a treia.

Citește și Certificatul Verde NU este echivalent cu vaccinarea! Experiența pe care am avut-o la Ploiești

Pe parcursul ultimei săptămâni (perioada 13.10- 19.10) au fost administrate un total de 16.072 doze (cu 3.181 mai multe față de săptămâna precedentă)

De la începutul campaniei de vaccinare și până în prezent au fost administrate 424.551 de doze de vaccin, cele mai multe fiind produse de Pfizer/BioNTech. Stocul disponibil, în acest moment, este de 23.239 doze de vaccin.

În Prahova sunt deschise 23 de centre de vaccinare anti-covid, potrivit ultimei informări transmise de Prefectură în această dimineață. Cele mai multe administrează seruri Pfizer și Johnson. Astfel, în Ploiești funcționează două centre, în sala de sport a colegiului Cuza, respectiv la centrul Mediurg.

Lista actualizată a centrelor de vaccinare din Prahova:

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

1 COMENTARIU

  1. Perfect adevarat ! In timp ce oamenii mor, unii se joaca de-a guvernarea. Saptamana trecuta, cand a fost propus Ciolos de catre presedinte. nu eram tot intr-o situatie foarte grava ??? Ba da ! Dar mai importante sunt, pentru politicieni, propriile interese, propriile orgolii … Era EVIDENT ca un guvern facut de Ciolos nu are NICIO sansa ! Dar, na… trebuie sa ne arate dom’profesor cine-i mai tare … Eu i-as acuza in justitie pe toti, pentru neimplicare si neluarea masurilor necesare. I-as acuza pentru miile de morti, pentru haosul din spitale, pentru lipsa de coordonare, pentru lipsa de medicamente si aparatura … Dar ei isi vor vedea in continuare de ale lor (a se citi plimbari cu bicicleta, schi, golf, numiri in fruntea partidelor) in timp ce sarmana populatie (apropos, stiti cate milioane de români traiesc in saracie ???) trage ponoasele „nefacutului” prezidential si guvernamental.

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău