Bărbați filmați în timp ce golesc de zor o remorcă plină de moloz și deșeuri de construcții lângă o ghenă din Ploiești. [VIDEO]

0

V-ați întrebat vreodată de ce, în permanență, ghenele și platformele de gunoi din Ploiești sunt pline ochi? Ei bine, chiar dacă legea ne obligă să depozităm deșeurile din construcții în zone special amenajate, există întotdeauna cetățeni ca cei din imagine care preferă să le arunce la voia întâmplării.

Imaginile de mai jos (VIDEO la finalul articolului) au fost filmate astăzi în Ploiești, la o ghenă de pe Strada Aleea Vlăsiei. Mai mulți cetățeni veniți cu o Dacia Logan descărcau de zor o remorcă auto plină cu deșeuri din construcții, cel mai probabil de la reamenajarea vreunui apartament sau vreunei case.

Potrivit legii, deșeurile rezultate din activități de construcții/demolare/renovare trebuie transportate cu ajutorul firmelor specializate în zone special amenajate.

Citește și: VIDEO: Ploieștiul a ajuns fast food-ul șobolanilor – ”Șobolanii din gunoaie se înmulțesc cu sprijinul șobolanilor din birouri”

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău