VIDEO: Ploieștiul a ajuns fast foodul șobolanilor – ”Șobolanii din gunoaie se înmulțesc cu sprijinul șobolanilor din birouri”

3

Era inevitabil ca șobolanii să nu se înmulțească atât de mult, încât să pună stăpânire pe un Ploiești sufocat de gunoi. Problema contractelor de salubrizare a fost rezolvată doar teoretic, pentru că practic se vede în imagini în ce situație suntem.

Gunoi la tot pasul… pe străzi, la platformele de colectare dintre blocuri, la porțile ploieștenilor. Cu mirosul aproape că ne-am obișnuit, inhalând non-stop acest aer infect…

Așa cum era de așteptat, nu doar olfactiv sau vizual suntem afectați, o altă problemă deosebit de gravă fiind în expansiune: înmulțirea șobolanilor.

Cititor Observatorulph.ro: ”Sunt bărbat în toată firea, însă vă mărturisesc că îmi este frică să mă mai apropii de platforma unde colcăie șobolanii. Ori arunc gunoiul de la distanță, ori îl las pe unde apuc, chit că este ultimul lucru pe care mi-l doresc.

Sunt un om civilizat și am tot sperat să trăiesc într-un oraș civilizat. Să-mi las copilul sau soția la gunoi, asta deja se exclude din orice discuție. Știu foarte bine ce presupune mușcătura de șobolan. 

Încă nu-mi vine să cred că am ajuns să trăiesc într-un asemenea oraș, peste care șobolanii de la ghene sunt favorizați de șobolanii din birouri.”

Un alt ploieștean, cel care ne-a trimis imaginile de la finalul textului, spune că se teme de ceea ce urmează, locuind foarte aproape de un asemenea focar: ”Cât de curând o să ne intre în casă… Suntem disperați!”

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

3 COMENTARII

  1. Si voi puneti politia locala sa ne amendeze ca nu aruncam la gunoi, conform hcl 228, articol scris de voi! Acum intelegeti de ce nu ne apropiem de pubele? Ca sa nu mai vorbim ca daca pubele sunt pline, unde vreti sa mai pun gunoiul?

    • Asta nu-i o scuza pentru a lăsa gunoiul la întâmplare pe strada sau lângă cel mai apropiat stâlp de electricitate din fata blocului. Îți e frica de șobolani?, arunci gunoiul de la distanta, e pubela plina?, lasa-l jos, lângă ghena, acolo în locul destinat colectării, NU PE STRADA!!

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău