Pui de urs, ucis lângă Slănic. ”Am sunat la DSV Prahova și habar nu aveau”

2

Un cititor ne-a trimis imagini cu un pui de urs mort găsit în zona Piatra Verde din Slănic.

Cel mai probabil, animalul a fost ucis de braconieri.

”Am sunat la DSV Prahova, iar angajatul cu care am discutat habar nu avea unde este Piatra Verde. Părea cam distrat. I-am trimis pe watsapp poze și locație. Pun pariu ca tot acolo va fi ursulețul si peste câteva zile” a fost mesajul cititorului nostru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

2 COMENTARII

  1. Daca nu ucide macar 70% din totalul ursilor din zona tot degeaba.Sa-i ucida braconierii si sa scapam de ursi,sa fie mai putini.Asa nu mai coboara in localitati atat de multi ursi.

  2. Dar cine sunteti dvs. sa decideti soarta ursilor? Dar oamenii care lasa gunoaie pe raza Teisani-Slanic, prin padure, peste tot…la fel ar trebui ucisi? Si cei care lasa zeci de caini abandonati in aceeasi zona oare nu ar trebui pedepsiti? Haideti sa vedem mai intai greselile noastre, ale oamenilor, apoi sa decidem soarta animalelor salbatice…ca tare mult ne dorim, noi oamenii, sa ne facem case cat mai aproape de padure, vile peste vile, pensiuni in mijlocul padurii daca se poate, apoi suntem deranjati ca se obisnuiesc ursii cu prezenta noastra, a oamenilor si ca vin in localitati….

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău