LIVE Observatorulph.ro – Drama unei familii din Prahova după ce unicul fiu a fost diagnosticat cu autism. O luptă costisitoare și pe termen nedeterminat

0
emisiune_f26b3.JPG

emisiune_f26b3.JPG

Timp de un an, Kevin a fost copilul care descoperea lumea împreună cu părinții săi, care știa de cucu-bau, care râdea la diverse giumbușlucuri ale celor mari, care reacționa când era strigat pe nume… După un anișor, micuțul parcă a intrat într-o bulă. Familia Lopătaru din Băicoi aflau că micuțul lor are note autiste.

Copilul nu mai vorbește, nu reacționează când i se spune pe nume, nu se mai amuză. Rar se întâmplă să iasă din această lume și să le dea părinților lui o speranță că verdictul medicilor poate deveni ceva de domeniul trecutului.

Un astfel de diagnostic schimbă radical cursul vieții unei familii. Pe lângă „de ce-urile“ care rămân fără răspuns, încep căutările. Cele de informații, cele legate de terapii și de specialiști. În România, în ciuda faptului că tot mai mulți micuți au astfel de probleme, sistemul medical este încă extrem de „zgârcit“ cu soluțiile și ajutorul oferite părinților. Astfel, fiecare se descurcă unde și cum poate.

Despre lupta cu dușmanul invizibil, una pe care părinții o duc cot la cot cu cel mic pe termen nedeterminat, despre costurile, dar și modul în care vă puteți implica în a oferi o mână de ajutor, veți afla detalii la ora 12.00, la o nouă emisiune LIVE. În platoul www.observatorulph.ro, se afla mama lui Kevin, Georgiana Lopătaru.

emisiune_100d7.JPG

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău