Marilena Mărișoiu (34 ani), mamă a doi copilași, din Ploiești, diagnosticată cu cancer are nevoie, în continuare, de ajutorul nostru FOTO

0
main_7ae85.JPG

main_7ae85.JPGÎn urmă cu aproape o lună, mai toți din presa prahoveană făceam front comun și prezentam cazul dramei prin care trece o femeie, în vârstă de 34 de ani, mamă a doi copii de 4 și 6 anișori, care a fost diagnosticată cu cancer. Deși verdictul l-a primit în urmă cu doi ani, Marilena Iulia Mărișoiu credea că a trecut cu bine de războiul pe care i l-a declarat moartea. Ei bine, recent, a fost provocată la o nouă luptă: cancer cu metastaze cerebrale multiple, pulmonare, traheale.

O luptă care a prins-o într-un moment în care se dezarmase, în care a crezut că poate să-și vadă liniștită de viață, de copii, de soț, de casă, de ceea ce înseamnă TOT pentru ea. Perfidă, fără niciun simptom, boala a lovit-o din nou, mai puternic și parcă are forțe mai mari ca niciodată. Este și motivul pentru care Marilena cere ajutor. Simte că este mai mult decât poate duce de una singură.

În urmă cu o lună pleca la Viena pentru investigații și tratamente în care-și pune toată speranța zilei de mâine, una pe care și-o dorește s-o câștige mai ales pentru cei mici. Pentru că mai tare decât boala o macină chinul sufletesc că ei ar putea rămâne orfani de mamă… Atât de mici, atât de frumoși, atât de drăgălași și într-un moment în care amintirile copilăriei au în plan central părinții.

Povestea Marilenei, o puteți citi și AICI

Tânăra mămică are nevoie de noi, de sprijinul nostru financiar și moral pentru ca ea să câștige, din nou, în fața ghearelor morții. Urmează o lună în care va fi pe un pat de spital de la Viena, una în care-și pune toată speranța în medicii de acolo, în noi și-n Dumnezeu. O lună în care se roagă să primească de Sărbători cel mai de preț cadou: sănătatea.

„Sunt din nou în Viena. Luni voi începe cea de-a treia cură. Am avut o săptămână jumătate de alergat în România pentru a monta camera pentru chimio, cameră montată pentru a continua tratamentul având în vedere că la primul tratament în România mi-au ars toate venele, drept consecință nu le mai pot folosi fiind foarte sensibile și spărgându-se.

Pentru operația de montare a camerei s-au chinuit șase medici să găsească o venă, înțepându-mă de 13 ori…nu vreți să vedeți vânătăile… Cert e că au reușit și au montat-o! Am scăpat de chin și pot continua tratamentul început. Voi sta de pe 3 noiembrie până în ajunul lui Moș Nicolae când îmi voi vedea iar copiii și va fi cel mai frumos moment.

I-am promis fetiței care numără zilele până când ma voi întoarce și care a dormit lipită de mine în noaptea de dinaintea plecării că îl voi prinde pe Moș Nicolae și îi voi lua sacul de dulciuri. Știți care a fost răspunsul unui copil de 6 ani, al copilului meu? Mi-a zis: «mami, vreau doar să te întorci și să fii mama mea…”.

Dacă toți ne gândim ce cadouri să mai luăm celor dragi, eu mă gândesc doar să fiu alături de micuții mei și cum voi duce la bun sfârșit tratamentul care îmi dă șansa să le îndeplinesc dorința puilor mei…

M-ați ajutat enorm, dar încă depind de ajutorul vostru, oameni cu suflet..
Eu, de Crăciun, vreau cel mai frumos dar pe care îl avem cu toții, dar îl ignorăm: sănătatea! Nu vreau mai mult…”, este mesajul Marilenei pentru care fiecare bănuț pe care îl putem dona contează.

Din păcate, sănătatea este uneori atât de scumpă…

Cei care vor s-o ajute pe mămica din Ploiești, o pot face donând în contul deschis la BCR pe numele ei:

Titular MARISOIU MARILENA IULIA
RO 40 RNCB 0857 0805 7674 0001
Codul SWIFT: RNCBROBU

Foto: arhiva personală Marilena Iulia Mărișoiu

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău