Când se dau voucherele de vacanță 2019 pentru bugetarii din Prahova

0
tichete_99497300_89770300_f11ee.jpg

tichete_99497300_89770300_f11ee.jpg

Vouchere de vacanță 2019. Bugetarii din Prahova au început să primească vouchere de vacanță pentru anul în curs, astfel încât salariații de la stat își pot plăti, chiar și parțial, concediile pe litoralul românesc, în Deltă sau la munte. Vezi AICI lista completă a unităților care acceptă vouchere de vacanță.

UPDATE Procedură specială pentru decontarea pachetelor turistice, pentru angajații de la Prefectura Prahova

Dacă în administrațiile locale și județene se acordă vouchere de vacanță pentru angajații din instituțiile publice, la Prefectura Prahova procedura este cu totul diferită. La fel ca și anul trecut, angajații instituției nu primesc voucherele de vacanță direct, ci trebuie să consulte lista de agenții și hoteluri acreditate în program, să plătească din banii lor, urmând ca sumele să fie recuperate în momentul prezentării facturilor pentru cazare și masă. Suma decontată pentru fiecare angajat al Instituției Prefectului este tot de 1450 de lei, cu mențiunea că serviciile turistice trebuie să fie furnizate de unități hoteliere sau agenții de turism din țară. Anul trecut, pentru că nu sunt acordate vouchere, dar și pentru că este condiționată cazarea numai în hoteluri interne, mai mulți angajați ai Prefecturii Prahova au renunțat la această facilitate și au plecat în vacanță peste hotare.

Valoarea totală a voucherelor de vacanță este și în acest an de 1450 de lei, iar filele au valori de 50 sau 100 de lei. 

Vouchere de vacanță 2019. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Prahova, cadrele didactice ar trebui să primească până la finalul acestei luni voucherele de vacanță pentru anul în curs. Acestea au o valabilitate de 12 luni de la data emiterii.

”Voucherele de vacanță se eliberează de către unitățile școlare, care au obligația să facă licitație pentru desemnarea firmei emitente. Unele preferă file de tip CEC, altele carduri. Banii se decontează de către unitățile de cazare la ministerul de resort”, a declarat pentru observatorulph.ro Horia Toma, inspectorul școlar general adjunct.

Printre unitățile de învățământ unde s-au eliberat deja voucherele de vacanță se numără și Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău