Șoferiță amendată de SGU Ploiești pentru că nu a pus în parbriz dovada că este însoțitorul unei persoane cu handicap. VIDEO

0
angajata-sgu-amenda.jpg

angajata-sgu-amenda.jpg

O șoferiță care însoțea o persoană cu handicap grav a fost sancționată de angajatul SGU Ploiești pentru că a uitat să pună în parbriz documentul în baza căruia putea parca pe un loc rezervat.

Iată, pe scurt, ce s-a întâmplat:

Astăzi, în jurul orelor 13,30, parcarea din zona Halelor Centrale este acoperită de zăpadă. Locurile marcate cu galben destinate persoanelor cu handicap nu mai sunt vizibile.

O doamnă ce avea dreptul la un astfel de loc îl ocupă totuși, dar nu pune la loc vizibil documentul doveditor. Reprezentantul SGU blochează autoturismul, cu speranța că cineva, din eroare, a parcat acolo.

Este apelat la numărul lăsat pe procesul verbal, îi este arătat certificatul medical, dar omul este inflexibil.

”Plătiți amenda și faceți contestație, depuneți documentele doveditoare si primiți banii înapoi”.

Lacrimile femeii nu au rolul să impresioneze acest rotocol de corectitudine. El nu poate greși! Cum să își asume eroarea de a fi amendat pe cineva pentru care au fost repartizate astfel de locuri? El știe doar că trebuie să încaseze banii.

Stimabile, fie ai uitat pentru o clipă fie nu ai știut niciodată, că rațiunea existenței postului pe care îl ocupi este tocmai aceea de a face ca astfel de locuri de parcare să fie libere în așteptarea celor pe care astăzi i-ai sancționat.

Și n-ai avut nicio ezitare! Ți-aș arăta obrazul, dar la cât de robotic te manifești nu cred că are vreun rost.

Așa că mă adresez angajatorului: rușine SGU! Să-i dați o primă din cuantumul sumelor colectate!

VIDEO În ciuda insistențelor femeii, aceasta a fost nevoită să plătească taxa de deblocare

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău