teapa

Un cititor care alimentează frecvent la stația Petrom de la km 6 a constat că, aproape de fiecare dată, singurele pompe funcționale sunt cele cu carburanții cei mai scumpi.

Acesta ne-a trimis fotografiile de mai jos cu următoarea observație: "Uitați care este politica de marketing a stațiilor Petrom. Am fost să alimentez la km 6 și am observat un lucru (și nu e pentru prima dată). Toate (dar absolut toate) pompele de benzină normală erau „defecte”, funcționale rămânând numai cele cu benzină extra. Nu știu dacă sufăr eu de scenarită, dar parcă e prea de tot... A devenit o practică să găsești pompe „defecte” la combustibilul normal astfel încât să sa nu prea ai altă opțiune și să fii forțat să alimentezi cu cea mai scumpă benzină sau motorină...."
Reporterul observatorulph.ro a sunat la linia linia albastră a Petrom, unde această situație nu era cunoscută, operatorul de serviciu promițând că vor fi luate măsuri pentru ca toate produsele să fie disponibile clienților benzinăriei respective.

 

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
director editorial
Mai multe despre autor și articolele sale
Este ziarist din 1997 și a colaborat cu mai multe instituții de media locale și naționale până în 2007, când a devenit editor coordonator al www.observatorulph.ro, liderul actual al presei prahovene.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg