O șoferiță din Brașov își face de râs mașina cea nouă prin oraș: ”Este o rablă!”

0
nissan_e4710.jpg

nissan_e4710.jpg

În octombrie 2016, Maria Miloiu și-a cumpărat un automobil Nissan Qashqai cu motor de 1,2 litri, din Brașov. În doi ani, mașina a ajuns de 12 ori în service. 

Maria Miloiu acuză că mașina îi pune viața în pericol. Nissanul său s-a oprit de două ori în mijlocul drumului, după ce calculatorul de bord a tăiat alimentarea cu benzină pentru a proteja motorul. 

„Cea mai mare dezamăgire pe care am avut-o, după 12 intrări în service, a fost că am cumpărat o rablă. De două ori s-a oprit mașina în mers. Noroc că nu eram în depășire sau în curbă. Mă pun în pericol de fiecare dată și mai sunt și sunt un pericol public cu această mașină neconformă din fabrică”, a spus Maria Miloiu. 

„Am următoarele reparații: schimbat bujii, baterie, patru uleiuri, distribuție, axe cu came, galerii de admisie – toate fără rezolvare…. mașină neconformă și lucrări neconforme, fără a rezolva problema. De la ultima vizită în service, nivelul uleiului a crescut peste nivelul admis. 500 de kilometri parcurși cu prețul vieții”, mai spune Maria Miloiu. 

Citeşte întreaga ştire pe libertatea.ro: Mai mulți proprietari de mașini Nissan acuză compania că le-a vândut autoturisme cu defecte. „Mașina s-a oprit în mers. Mă pun în pericol cu ea și sunt un pericol public”

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău