Locurile de joacă, de evitat în această perioadă! Recomandările Ministerului Sănătății pentru părinți

loc_de_joaca_5c3c4.JPG

loc_de_joaca_5c3c4.JPG

Chiar dacă pentru mulți dintre părinți există tentația de a-i duce pe copii la locuri de joacă, Ministerul Sănătății îi sfătuiește să evite astfel de locuri. Pe lângă aglomerație, există pericolul contaminării prin atingerea mobilierului de joacă. Noul coronavirus poate rămâne pe suprafețe din diferite materiale pentru ore și chiar zile, conform dovezilor curente.

„Dovezile curente sugerează că noul coronavirus poate rămâne pe suprafețe din diferite materiale pentru ore și chiar zile.

De aceea este recomandată ca măsură de precauție evitarea atingerii acelor suprafețe care vin în contact cu un număr mare de persoane.

Dacă totuși facem asta, atunci trebuie să ne spălăm apoi imediat pe mâini”, a transmis Ministerul Sănătății pe pagina de facebook a instituției.

Vă reamintim că până pe 22 martie, cursurile pentru școlari și preșcolari, dar și activitatea din majoritatea creșelor au fost suspendate. Părinții sunt sfătuiți ca în acest interval să le găsească ocupații celor mici acasă și să-i ferească de aglomerație, de contact cu alte persoane.

Foto cu caracter ilustrativ

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău