monica_pop_8c996.jpg

Doctorul Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice București, atrage atenția asupra unei informații false care circulă pe rețelele de socializare, referitoare la un medicament-minune pentru ochi. Medicul spune că toată povestea promovată pe facebook este o înșelătorie.

Mesajul dr. Monica Pop este postat public, pe pagina sa de facebook:
„Înșelătorie cu boli de ochi, vindecabile cu un medicament-minune, pe facebook!

Altă invenție nemernică pentru a face bani! Alți nemernici care scriu o poveste cu un student (Răzvan Stratulat) INEXISTENT, DESIGUR, care ar fi inventat un medicament miraculos pentru boli de ochi. Și un director al spitalului nostru Timofte Marcus!!! Care nu există! (Doar ne știe toată lumea!)

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Pentru NAIVII cu bani de aruncat!
Și pentru bolnavii necăjiți!
Ce șarlatani nemernici!

Vom reclama la organele în drept și vom mediatiza și această înșelătorie!
NU CUMVA SĂ CREDEȚI!”

Sursa foto: facebook Monica Pop

monica_pop_98104.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg