Deputat USR, amenințat de Daniel Ghiță, deputat PSD, fost luptător de K1: ”Stai să vezi ce-ți fac”

Deputatul USR-PLUS Filip Havîrneanu susține că a fost amenințat de deputatul PSD Daniel Ghiță, care este fost luptător de K1, după ce acesta din urmă a fost prins că dormea în Parlament, potrivit stirileprotv.ro.

Totul a început după ce parlamentarul USR-PLUS a postat pe Facebook o fotografie cu deputatul Ghiță în timp ce dormea la dezbaterile care au avut loc pe tema bugetului de stat pe 2021.

”Așa se întâmplă dacă faci scandal toată ziua și urli în Parlament. E bun somnicul în plen, domnule Ghiță?” – a scris Havîrneanu pe Facebook.

Ulterior, mai afirmă deputatul USR-PLUS, parlamentarul PSD s-ar fi ”supărat” și l-ar fi amenințat, ”uitând că nu mai este în ringul de luptă”.

Nu mă voi lăsa intimidat! E supărare mare în tabăra PSD după ce l-am surprins pe deputatul Daniel Ghiță dormind în Plen, în timp ce se dezbătea proiectul de buget, și pe alți colegi de-ai stimabilului votând la două cartele. PSD-istul Ghiță este atât de supărat încât a uitat că nu mai este în ringul de luptă, ci în Parlamentul României. E drept, luptătorii K1 cunosc ce înseamnă onoarea, disciplina și respectul, însă domnul Ghiță se crede mai degrabă pe stadion. Altfel nu-mi explic de ce recurge la amenințări și limbaj care nu fac onoare instituției pe care o reprezentăm. ”Copile, stai să vezi ce-ți fac”- asta mi-a spus astăzi colegul de la PSD. Îi transmit și pe această cale că am mai primit amenințări, nu mă tem și nici nu mă las intimidat. Asta este schimbarea de care vorbeau liderii PSD: somn în Parlament, vot multiplu și violență în loc de argumente” – a scris deputatul USR-PLUS pe Facebook.

sursa: stirileprotv.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău