Supărare în PNL Prahova. Senatorul Emanoil Savin, deranjat că nu e consultat

0
emanoil-savin_2c125.jpg

emanoil-savin_2c125.jpg

Senatorul Emanoil Savin, ales pe listele PSD în 2016, care a trecut recent la Partidul Național Liberal, s-a supărat iar, de data aceasta după ce PNL Prahova ar fi luat o serie de decizii pe Valea Prahovei.

Zvonurile privind supărarea senatorului Emanoil Savin au început să apară la scurt timp după ce parlamentarul a anunțat a s-a înscris în PNL.

Motivul de supărare l-ar reprezenta faptul că PNL Prahova l-ar fi numit în funcția de coordonator al campaniei liberalilor pe zona Valea Prahovei pe Mircea Roșca, dar și de faptul că ar exista un candidat PNL pentru Primăria Bușteni, altul decât cel agreat de senator.

Citește și: Senatorul Emanoil Savin s-a înscris în PNL: „Am plecat din PSD din cauza lui Dragnea și a lui Dăncilă”

Contactat telefonic, senatorul PNL Emanoil Savin a recunoscut că este supărat cu privire la anumite decizii, însă a susținut că intenționează să aibă o serie de discuții ca să lămurească situația.

„Înainte de a lua o decizie încerc să clarific situația. Mi se pare anormal să fie luate anumite decizii fără a fi consultat, având în vedere că am câștigat patru mandate la Bușteni. Dar, repet, doresc să am aceste discuții”, a precizat senatorul Emanoil Savin.

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here