c301acf0-b11d-4ae1-8524-34347555dba1.jpg

Cel mai bun moment pentru moțiune a trecut, afirmă Traian Băsescu, prezent la Sinaia, la o ședință a PMP. 

Prezent vineri la Colegiul Național al PMP de la Sinaia, Traian Băsescu, fostul președinte al României, a anunțat că nu mai face niciun pronostic cu privire la căderea actualului Guvern în luna decembrie.

Băsescu a apreciat, totodată, că ,,A trecut momentul moțiunii". 

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

,,Distanta este mare dintre ce aș vrea și ce se va întâmpla. Dar mă abțin să mă pronunț să fac un pronostic dacă se va schimba Guvernul în luna decembrie. Dacă mă întrebați de moțiune vă pot spune că în analiza mea cel mai bun moment a trecut", a susținut Traian Băsescu, lăsând să se înțeleagă că singurele surprize sunt cele legate de exodul din PSD.


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Viața Prahovei
  • Miercuri, 12 Decembrie 2018
  • De Roxana Tănase

13 ambulanțe noi vor sosi în Prahova

Serviciul de Ambulanță Județean Prahova a primit o veste bună la sfârșit de an. Săptămâna aceasta vor fi repartizate în județ 13 ambulanțe noi, tip B, dintre care una cu tracțiune integrală. Vestea...