Operațiune de salvare în Retezatul Mic. Trei turiști surprinși pe munte de vremea rea

0
sursă Facebook - Salvamont Hunedoara

Salvamontiștii au demarat, luni dimineață, o acțiune de căutare pentru localizarea a trei turiști prinși de vremea nefavorabilă în Retezatul Mic, între Piatra Iorgovanului și Stănuleții Mari. În zona de creastă condițiile meteo sunt nefavorabile. Plouă tare cu tendința de a se transforma în lapovița și ninsoare.

Apelul, potrivit Salvamont Hunedoara, a fost înregistrat prin 112 și a fost distribuit Jandarmeriei Montane deoarece persoanele nu prezentau afecțiuni medicale.

„În cursul nopții însă, din cauza înăspririi vremii în zona montana, jandarmii au solicitat ajutorul salvamontiștilor.

La această oră, 2 echipe de salvatori montani acționează în zona indicată, una dinspre Valea Jiului de Vest iar alta dinspre Lăpușnicul Mare.

În zona de creastă condițiile meteo sunt nefavorabile. Plouă tare cu tendința de a se transforma în lapovița și ninsoare”, a anunțat Salvamont Hunedoara.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău