ANSVSA: Cora retrage un lot de sos de maioneză

0

ANSVSA a anunțat retragerea de pe piață de către Cora a unui lot cu sos de maioneză. În notificarea transmisă se precizează că motivul rechemării îl reprezintă prezența oxidului de etilenă într-unul dintre ingrediente, respectiv guma xantan. Producătorul, în schimb, consideră că nu există niciun risc pentru sănătatea consumatorilor.

Produsul rechemat poartă denumirea de „Regal Sos de Maioneză”, în cantitate de 420 g – lot 1459/ exp: 23-24/03/2022/ cod bare: /5941311006785.

Potrivit anunțului postat pe site-ul ANSVSA, „motivul rechemării de pe piață a lotului de mai sus este legat de prezența oxidului de etilenă într-unul din ingredientele (guma xantan) utilizate la fabricarea acestui produs.

„Producătorul consideră că nu există niciun risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceștia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Persoanele care au achiziționat aceste produse și doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021”, se precizează în notificare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău