Răsărit văzut de pe o bancă la 2.505 metri altitudine

0
banca montata de o familie pe Vîrful Căltun din Muntii Făgăras
Foto: turnulsfatului.ro

O bancă de lemn a fost montată sâmbătă pe un traseu din Masivul Făgăraș, în Vârful Călțun, la 2.505 metri altitudine.

Un turist din Pitești, s-a întâlnit pe traseu cu cei care au montat-o, aceștia fiind locuitori din Sibiu.

Piteșteanul a povestit cele intâmplate pe Facebook: ”A montat o banca în Vf. Cornul Călțunului, să te poți odihni și admira Vf. Moldoveanu. Am avut ocazia să stau printre primii pe ea.

Până când ajungeți să vedeți și dvs, am pus câteva poze să știți că nu e glumă! Respectul meu! A rămas că ne vedem la anul pe 14 August, în același loc și la aceeași ora!”.

Fapta a stârnit multe controverse:

  • ”De ce ai avea nevoie de o banca în natură?
  • ”Frumoasă inițiativă, dar hai să lăsăm locurile naturii libere”,
  • ”Ăștia de vă dați cu părerea, mai mergeți și prin alte părți să vedeți ce frumos e când te uiți la un răsărit de pe o bancă așezată la o belvedere(…)”.

Șeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu, a declarat că banca este amplasată pe teritoriul județului Argeș și că ar trebui coborâtă de pe munte: ”Ar fi bine ca oamenii să înțeleagă că nu trebuie să se propage acest fenomen”.

Sursa: https://www.hotnews.ro/

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal.

Vreau să mă abonez la serviciul de mesagerie WhatsApp - Trimite un mesaj pe Whatsapp cu textul VREAU SĂ MĂ ABONEZ la numărul de telefon la 0785 075 112

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău