Traian Berbeceanu, consilierul ministrului de Interne: Nu se raționalizează alimentele, țara nu va fi blocată

berbeceanu_2b1ee.jpg

berbeceanu_2b1ee.jpg

Traian Berbeceanu, consilierul ministrului de Interne, Marcel Vela, a făcut o serie de precizări pe pagina sa de Facebook, printre care și ce înseamnă starea de urgență. Totodată, acesta a subliniat că nu se vor raționaliza alimentele și închide orașele.

Mesajul postat de Traian Berbeceanu pe pagina sa de facebook:

„Starea de urgență are menirea de a ajuta populația, de a vă proteja sănătatea, de a salva vieți în cele din urmă.
În același timp, știrile false și interpretările rău intenționate nu fac decât să îngreuneaze situația, să ne îndepărteze, pe noi toți, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminării și stoparea răspândirii noului coronavirus.

Nu este adevarat că alimentele vor fi raționalizate, nu este adevărat că țara va fi blocată și mai ales este falsă ideea potrivit căreia, declararea stării de urgență ar putea să genereze abuzuri ale autorităților.

Mass media, în mod special, cei care aleg să își exprime părerile prin intermediul rețelelor sociale, în particular, au datoria de a prezenta obiectiv, calm și realist situația. Iar dumneavoastră trebuie să aveți încredere în mesajele, indicațiile, solicitările și recomandările autorităților!“

Reprezentanți Ministerului de Interne, al Apărării, Muncii, Educației, Sănătății și Economiei au discutat toată noaptea la sediul MAI și au stabilit că măsurile vor fi luate progresiv și în funcție din fiecare oraș, conform unor surse G4media.

Acestea mai spun că traficul între anumite orașe va fi restricționat doar dacă sunt focare, iar în acest fel să se prevină extinderea și către alte localități, iar locurile aglomerate vor fi închise, o măsură pe care au luat-o și alte state care se confruntă cu criza coronavirusului.

Foto: facebook Traian Berbeceanu 

berbeceanu_13623.jpg

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău