Scene șocante filmate într-un magazin din Timișoara, unde un bărbat a murit. Cum au reacționat ceilalți clienți – LINK VIDEO

0
Capture_29c6c.JPG

Capture_29c6c.JPG

Clienţii unui magazin din Timişoara au fost suprinşi în timp ce îşi fac nestingheriţi cumpărăturile într-un magazin, deşi un bărbat a murit lângă ei. Activitatea cu publicul nu a fost oprită de conducere.

În imagini apar clienţii unui magazin din Timişoara care se plimbă cu coşurile printre rafturi şi îşi fac nestigheriţi cumpărăturile, deşi la câţiva metri un bărbat murise, iar trupul acestuia era ridicat, scrie Mediafax.

Activitatea cu publicul nu a fost oprită din cauza incidentului de către conducerea magazinului.

Potrivit informațiilor transmise de IPJ Timiș, bărbatul avea 51 de ani și a decedat în incinta unui magazin din Timişoara.

„Poliţiştii au fost solicitaţi la faţa locului de către un medic de la Ambulanţă care a constatat decesul. Bărbatul avea probleme de sănătate, iar în cauză nu există suspiciuni, astfel că era decizia conducerii magazinului dacă să oprească sau nu activitatea. Zona în care se afla bărbatul respectiv a fost delimitată”, au spus reprezentanţii IPJ Timiş pentru Mediafax.

Conducerea companiei de care aparţine magazinul şi-a cerut scuze clienţilor care au fost expuşi, fără voia lor, la intervenţia autorităţilor. Aceștia au precizat că bărbatul la scurt timp după ce a intrat în magazin.

Foto: captură de imagine

LINK VIDEO 

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău