lumanare_ef341.jpg

Micuţul a făcut stop cardiac şi nu a mai răspuns la manevrelor de resuscitare, declarându-se decesul. Copilul fusese adus în stare critică de la Pitești la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Copilul de patru ani intrase în comă în urma unei anestezii generale, efectuate la un cabinet stomatologic din Pitești. Mama și-a dat acordul pentru acest demers. În urma procedurii, băieţelul a făcut stop cardiorespirator. Clinica nu are autorizaţie pentru astfel de intervenţii, dar părinţiii nu aveau de unde să ştie. Au vrut doar să-l scape de durere şi traume, scrie observator.tv

Copilul a ajuns însă în stare critică la București, unde medicii s-au luptat să-l țină în viață, însă fără succes. Ancheta ulterioară a scos la iveală o situaţie îngrijorătoare: cel puţin 400 de copii au fost sedaţi în acelaşi mod, mai spune sursa citată.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Citește și detalii despre sancțiunile aplicate de DSP în cazul clinicii din Pitești

Foto cu caracter ilustrativ

lumanare_e80c4.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg