spital_sinaia_86349.jpeg

Stare de alertă într-un spital din Timișoara, acolo unde se află internat un asistent medical care a lucrat Germania şi a intrat în contact cu patru bolnavi de coronavirus. Bărbatul este originar din Reșita, are 25 de ani, și prezintă simptome specifice noului virus.

Dr. Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” Timişoara a declarat, pentru MEDIAFAX, că tânărul de 25 de ani a îngrijit patru persoane confirmate cu coronavirus, după care a revenit acasă, la părinţi.

Ultima dată asistentul medical a intrat în contact cu persoanele bolnave pe 5 februarie, iar în 7 februarie a revenit în ţară, la ai săi. Aflat la Reşiţa, tânărul a avut marţi febră şi tuse, motiv pentru care a mers la spitalul din oraş.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Acum aşteaptă rezultatele analizelor.

Foto cu caracter ilustrativ

spital_b45ee.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg