loc_de_joaca_49031.jpg

Tragedie la un loc de joacă din municipiul Făgăraș. Un copil în vârstă de 9 ani a fost găsit, sâmbătă seara, de echipajele de ambulanță în stare de inconștiență. Din nefericire, n-au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Potrivit datelor furnizate de IJP Brașov, sâmbătă seară, în jurul orei 20.26, polițiștii din Făgăraș au fost sesizați prin apel unic de urgență 112 cu privire la faptul că la un loc de joacă, amplasat pe raza municipiului, se află o persoană, în vârstă de 9 ani, în stare de inconștiență.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care în urma efectuării protocolului de resuscitare, a declarat decesul persoanei.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Cadavrul a fost ridicat și transportat la spital în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei reale a decesului.

În cauză, s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "ucidere din culpă", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Foto cu caracter ilustrativ

loc_de_joaca_56cdf.jpg

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
redactor
Mai multe despre autor și articolele sale
Liliana Maxim Minculescu, jurnalist „de modă veche“, și-a început activitatea în 2004, lucrând simultan în presa scrisă și TV.
A lucrat la Telegraful de Prahova și Alpha TV, a făcut parte și din echipa cotidianului Adevărul pentru ca, ulterior, să se axeze pe jurnalismul de televiziune, la Valea Prahovei TV și Ploiești TV. A scris, totodată, și pentru site-ul: promovamprahova.ro.
Pentru activitatea în presa locală și regională a fost nominalizata mai multor concursuri, gale, dar și premiată în anul 2014, în cadrul Galei MediaFEM, iar în 2018 la Gala Comunității Prahovene.
A ales Observatorulph.ro pentru că îi place să țină pasul cu vremurile, iar prezentul și viitorul jurnalistic sunt aici, în presa online.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg