femeie_picior_c4e8b.png

O femeie, victimă a unui accident rutier, spune că a fost trimisă acasă și umilită de medicii din Târgu-Jiu, deşi avea fractură la picior. Femeia a ajuns într-un final la Timişoara, unde a fost operată de urgenţă. 

Vineri seara, pe un bulevard din Târgu-Jiu, tânăra a fost rănită într-un accident rutier. La spitalul din oraş, unde a fost dusă de urgenţă cu o ambulanţă, femeia spune că a fost tratată cu superficialitate, iar medicul radiolog ar fi umilit-o. 

Nonn Narghita, pacientă: "În momentul în care am dat bluza jos și m-am întins s-a uitat la mine și a început să zică: "Păi, ce dracu ți-ai pus piercingurile astea? De asta te-a pedepsit Dumnezeu și ai făcut accident. Din cauză că te-ai găurit toată".

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Medicul care trebuia să-i facă radiografia nu s-ar fi limitat doar la cercei.

"Uitându-se la mine zice: "Păi la ce porți sutien dacă ai silicoane?". M-a dus acolo la UPU, în sala de urgenţe, şi am aşteptat. A venit un domn doctor şi a zis: "Doamnă, nu aveţi nimic rupt, ce alegeţi să faceţi?", a mai spus femeia, scrie Observator.tv.

La ora trei dimineaţa, femeia a plecat din spital. În aceeaşi zi, ajunsă la Timişoara, a cerut o a doua opinie la Spitalul Militar. Medicii de acolo au văzut imediat fractura, iar victima a fost transferată de urgenţă la Spitalul Judeţean pentru operaţie. 

Jenel Pătraşcu, şef secţie Ortopedie Spitalul Judeţean Timişoara: "Este vorba de o fractură parcelară la nivelul gleznei. Dacă nu s-ar fi operat s-ar fi putut ajunge la o complicaţie de artroză în timp".

Conducerea Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu a decis astăzi începerea unei anchete interne. 

citește mai multe pe Observator.tv

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
editor
Mai multe despre autor și articolele sale
Din 2013, face parte din echipa noastră și este editor de știri pe domeniile de larg interes.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg