Screenshot_13.jpg

Jandarmeria Sălaj a realizat un videoclip de promovare a Centenarului Marii Uniri, însă clipul a fost criticat pe rețeaua de socializare Facebook, iar utilizatorii remarcă faptul că videoclipul nu are sens. 

În clipul publicat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Sălaj, doi jandarmi se contrazic cu privire la niște pietre așezate pe jos, sub forma cifrei 6...sau 9. Clipul de 36 de secunde se închieie cu o fetiță, îmbrăcată în portul național, care reașează pietrele pentru a forma numărul 100. „Gândiți românește”, spune fetița la final.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Sursa: Digi24.ro


Varoval new thermo services Contact Varoval new thermo services

Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.

Național
  • Sâmbătă, 01 Decembrie 2018
  • De Georgiana Kelemen

De Centenar, CFR atinge un nou record ruşinos

Cu ocazia Centenarului, CFR-ul a atins un nou record... trenul Curtici-București a făcut cei 600 de kilometri în 18 ore. Asta din cauza unor defecțiuni tehnice care au ținut călătorii în ger pentru...