Filarmonica din Ploiești lansează „Stagiunea online”. Concertele vor putea fi urmărite și pe www.observatorulph.ro

muzica_c89f4.JPG

muzica_c89f4.JPG

Există viață și pe timp de coronavirus. Problemele și, mai ales panica, generate de Covid nu trebuie să ne depărteze de micile plăceri. Dimpotrivă, este un mod în care ne putem pune imaginația la lucru și redescoperi noi moduri în care să ne vedem de viață. Aceeași, doar că îi schimbăm decorul. Este și abordarea pe care a avut-o echipa Filarmonicii din Ploiești care îi vor încânta, prin intermediul internetului, pe iubitorii de muzică bună, lansând „Stagiunea online“.

Proiectul va debuta săptămâna viitoare și va permite vizionarea, prin intermediul internetului, a celor mai frumoase concerte simfonice, folclorice și de jazz pe care Filarmonica „Paul Constantinescu“ din Ploiești le-a organizat în timpul stagiunilor cu numerele 65, 66 și cea curentă, 67.

„Înregistrările vor putea fi urmărite pe rețeaua de socializare Facebook, la adresa https://www.facebook.com/filarmonicaploiesti, la date și ore pe care le vom anunța în timp util.

Totodată vă aducem la cunoștință că în măsura posibilităților toate evenimentele care ar fi trebuit să se desfășoare în luna martie vor fi reprogramate, iar abonamentele își vor prelungi valabilitatea.

Vă reamintim că în baza Hotărârii nr. 2 emisă de Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Ploiești, din data de 9 martie 2020, activitățile culturale cu public ale Filarmonicii „Paul Constantinescu” Ploiești au fost suspendate până pe data de 31 martie 2020, măsura având ca scop protejarea populaţiei împotriva răspândirii SARS-CoV-2.

Din respect pentru Dumneavoastră, Filarmonica «Paul Constantinescu» își va continua activitatea în toată această perioadă, adaptându-se noilor condiții de lucru“, este anunțul făcut de echipa instituției amintite.

Concertele vor putea fi urmărite și pe site-ul www.observatorulph.ro, la datele și orele ce vor fi comunicate de Filarmonică și mediatizate și de noi.

Sursa foto: facebook Filarmonica „Paul Constantinescu“ Ploiești

89813965_2779001995548646_1043839570195513344_o_178be.jpg

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0785 075 112 pe WhatsApp sau Signal

Lasă comentariul tău. Click AICI

Comentariul tău
Numele tău