Sebastian Dobrincu, românul de 21 de ani ajuns în top Forbes, a lansat o melodie – VIDEO

0
cel-mai-bogat-tanar-roman-sebastian-dobrincu-se-lanseaza-in-muzica-cine-i-a-scris-prima-piesa_25f27.jpg

cel-mai-bogat-tanar-roman-sebastian-dobrincu-se-lanseaza-in-muzica-cine-i-a-scris-prima-piesa_25f27.jpg

Românul Sebastian Dobrincu, care la 21 de ani își permite să plătească o chirie de 15.000 de dolari într-unul din cele mai bune cartiere din San Francisco, este considerat unul dintre cei mai buni IT-ști din lume.

A plecat din România la vârsta de 17 ani și în scurt timp a ajuns cel mai tânăr milionar din Silicon Valley, prin forțe proprii. Revista Forbes îl plasează pe tânărul român printre geniile lumii în materie de antreprenoriat și inovație în tehnologie.

Sebastian Dobrincu, tânărul de doar 21 de ani care a surprins la nivel global cu rezultatele sale excepționale în domeniul IT, debutează ca artist cu piesa „On Your Mind”, compusă de el împreună cu Marius Moga.

Deloc străin de tainele muzicii, Sebastian Dobrincu și-a petrecut anii copilăriei îmbinând programarea si cursurile de pian, canto și chitară. Autodidact, acesta petrecea ore întregi încercând să învețe cum funcționează tehnologia și muzica. Acest lucru l-a determinat acum, la 21 de ani, să își fructifice talentul. Marius Moga a remarcat timbrul special al lui Sebastian și potențialul sau ca artist, iar asta a dus la o colaborare ce va cuprinde mai multe piese în perioada următoare, atât în limba engleză, cât și în limba română, notează Stirileprotv.ro.

„Este o plăcere să lucrez cu Sebastian și mă bucur că ne unim să conturăm acest proiect muzical în care credem amândoi. Este un baiat super talentat și cred că e timpul să se exprime și muzical. Piesa „On Your Mind” este scrisă cot la cot cu Sebastian și îl reprezintă, iar asta se simte imediat ce o asculți”, adaugă Marius Moga.

citește mai multe pe Stirileprotv.ro

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

Publică aici opinia ta

Comentariul tău
Numele tău