adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-9.jpg

Echipa Visuri la cheie a ajuns la Pitești pentru a-i oferi familiei Călin o casă complet renovată și foarte multe motive de bucurie. Corneliu, Adela, Cristina și Ciprian ne vor face cunoștință cu Luminița și cu Victor, doi părinți care și-au dedicat viața fetelor lor, Ana MariaIuliana și Mihaela, pe care le-au crescut frumos și cu foarte mare grijă, în ciuda problemelor cu care s-au confruntat de-a lungul timpului.

Drama familiei a început în momentul în care fata cea mică s-a născut și la numai două săptămâni a fost diagnosticată cu meningită purulentă, medicii concluzionând că nu există șanse de supraviețuire. Cu toate acestea, minunea s-a produs, iar micuța a supraviețuit, însă sechelele au rămas pentru tot restul vieții. Când Mihaela avea 3 ani și jumătate, cu banii primiți în urma disponibilizării mamei, aceasta a ajuns cu fetița la Viena pentru investigații și a primit un diagnostic clar: atrofierea nervului optic, boala fiind în stadiu avansat. De atunci, familia și-a îndreptat toate resursele către tratamente și controale. Cu toate că îi este foarte greu, fata cântă, pictează și face tot posibilul să aibă rezultate cât mai bune la școală. 

Familia Călin a început construcția casei în 2003, iar de atunci încearcă să o termine. Viața lor nu a fost deloc ușoară, mai ales că tatăl este pensionat pe caz de boală, în urma unui accident de muncă. Ana Maria, fata cea mare, a plecat să muncească în Italia pentru a-și putea ajuta familia, mai ales pe sora cea mică. Iuliana, fata cea mijlocie, este studentă la Asistență Socială, dar a studiat și canto la Școala Populară de Arte. Împreună cu Mihaela, cântă în corul bisericii.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Veniturile familiei sunt extrem de mici, iar Luminița și Victor, cu toate că au făcut totul pentru copiii lor, în acest moment nu își permit să termine construcția casei și să le ofere fetelor o locuință din care să nu le lipsească nimic.

Corneliu, Adela, Cristina și Ciprian le-au îndeplinit această dorință, de a avea o casă complet renovată și utilată. (text: Visuri la cheie )

Galerie FOTO (sursa: adelaparvu.com)

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-6.jpgadelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-inainte-2.jpgadelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-11.jpgadelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-inainte-1.jpgadelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-bucataria-13.jpgadelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-10.jpg

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-living-9.jpg

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-10.jpg

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-2.jpg

adelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-4.jpgadelaparvu.com-despre-casa-familiei-Calin-Pitesti-episodul-12-sezonul-5-Visuri-la-cheie-9-758x480.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.