angajari-stat-prahova.jpg

31 de posturi sunt scoase la concurs în această perioadă în instituțiile publice din Prahova. Cele mai multe locuri de muncă sunt disponibile în primăriile și școlile din județ, dar și în structurile subordonate Consiliului Județean Prahova. 

Primăria Orașului Slănic  organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor de:

  • inspector, clasa I, grad profesional superior – Compartimentul Achiziţii Publice și
  • consilier, clasa I, grad profesional superior – Urbanism

Criterii de angajare AICI

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Primăria Comunei Lipăneşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de consilier, clasa I, grad profesional superior în cadrul Compartimentului Amenajarea Teritoriului şi Urbanism. Criterii de angajare AICI

Primăria Comunei Chiojdeanca organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției c de referent casier la Compartimentul Financiar – Contabil – Achiziţii clin cadrul Aparatului de Specialitate. Criterii de angajare AICI.

Colegiul de Artă „Carmen Sylva” din Ploieşti organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de paznic. Criterii de angajare AICI.

Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 28, Ploieşti angajează bucătar. Criterii de participare la concurs AICI

Primăria Municipiului Câmpina, Județul Prahova organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției de bucătar la Cantina de Ajutor Social din Serviciul Public de Asistenţă Socială. Criterii de angajare AICI.

Şcoala Gimnazială din Comuna Sălciile organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de administrator financiar (contabil), 0,25 normă. Criterii de angajare AICI.

Primăria Comunei Filipeştii de Târg, organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant de guard, treapta I, personal contractual, în cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Comunei Filipeştii de Târg. Criterii de angajare AICI.

Colegiul Naţional „Jean Monnet” din Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de îngrijitor. Criterii de angajare AICI.

Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 21, Municipiul Ploieşti organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante, de secretar. Criterii de participare la concurs AICI

Primăria Comunei Poienarii Burchii organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante, de muncitor calificat, treapta profesională I din cadrul Compartimentului Administrativ. Criterii de participare la concurs AICI

Primăria Orașului Comarnic organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante a 2 posturi vacante corespunzătoare a 4 funcţii contractuale de execuţie din cadrul Serviciului Administrarea Fomeniului Public şi Privat din cadrul Aparatului de Specialitate al Primarului Oraşului Comarnic şi anume:

  • 1 muncitor calificat III – şofer tractor;
  • 3 muncitor necalificat I.

Criterii de participare la concurs AICI.

Primăria Comunei Dumbrava organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  1. consilier, clasa I, grad profesional debutant – 3 posturi;
  2. auditor, clasa I, grad profesional principal.

Criterii de participare la concurs AICI

Lista completă a instituțiilor publice care fac angajări în Prahova disponibilă: AICI

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
jurnalist
Mai multe despre autor și articolele sale
Din anul 2013 face parte din echipa Observatorul Prahovean. Spune că mai are multe lucruri de învățat, nu s-a plictisit și nu vrea să facă altceva.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg