bursa-locurilor-de-munca.jpg

AJOFM Prahova organizează BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă pentru absolvenți, vineri, 20 octombrie, la Ploiești și Câmpina.

Acest eveniment se adresează , în principal, absolvenților diferitelor forme de învățământ, care vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu reprezentanții firmelor, în vederea integrării pe posturile vacante oferite pe piața muncii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul serviciul public de ocupare.

De asemenea, reamintim că absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la A.J.O.F.M. Prahova, pot beneficia de prime de încadrare.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc incepand cu ora 9.00 și se va desfășura simultan în data de 20 octombrie 2017, în următoarele localități: 

- Ploiești Sala de Conferințe Hotel BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert) – Mijloc de transport TCE – Traseu nr. 1

- Câmpina : Casa de Cultură « Geo Bogza » - str. Griviței nr. 95 ;

Agenții economici interesați sunt invitați să participe pentru selectarea personalului în vederea ocupării posturilor vacante. Firmele pot confirma participarea până pe data de 19.10.2017, ora 12:00 și vor transmite oferta de locuri de muncă disponibilă în funcție de locația dorită, la :

- Ploiești : tel/fax :0244.571.390, e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,

- Câmpina : tel/fax : 0244.376.001, e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.