Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

bursa-locurilor-de-munca.jpg

AJOFM Prahova organizează BURSA DE TOAMNĂ a locurilor de muncă pentru absolvenți, vineri, 20 octombrie, la Ploiești și Câmpina.

Acest eveniment se adresează , în principal, absolvenților diferitelor forme de învățământ, care vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu reprezentanții firmelor, în vederea integrării pe posturile vacante oferite pe piața muncii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul serviciul public de ocupare.

De asemenea, reamintim că absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la A.J.O.F.M. Prahova, pot beneficia de prime de încadrare.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc incepand cu ora 9.00 și se va desfășura simultan în data de 20 octombrie 2017, în următoarele localități: 

- Ploiești Sala de Conferințe Hotel BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert) – Mijloc de transport TCE – Traseu nr. 1

- Câmpina : Casa de Cultură « Geo Bogza » - str. Griviței nr. 95 ;

Agenții economici interesați sunt invitați să participe pentru selectarea personalului în vederea ocupării posturilor vacante. Firmele pot confirma participarea până pe data de 19.10.2017, ora 12:00 și vor transmite oferta de locuri de muncă disponibilă în funcție de locația dorită, la :

- Ploiești : tel/fax :0244.571.390, e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.,

- Câmpina : tel/fax : 0244.376.001, e-mail : Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 


Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești