- Publicitate -

Lista posturilor vacante scoase la concurs în școli, spitale și primării din Prahova

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de școli, spitale și primării din Prahova. Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia Ploiești organizează concurs de recrutare pentru trei posturi de consilier I A.

Școala Gimnazială Scorțeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor întreținere școală 0,5 normă.

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud-Muntenia Ploiești, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

  • Consilier I A – 1 post Compartiment Analize si Sinteze – CRPC – Regiunea Sud Muntenia (Ploiesti)
  • Consilier I A – 1 post  J.P.C Prahova , cu atributii de secretariat
  • Consilier I A – 1 post J.P.C Ialomita, cu atributii de secretariat

Citește și: Lista parcărilor publice cu plată, în 2023, în Ploiești. Un nou regulament al parcărilor, în dezbatere publică

Primăria Comunei Podenii Noi, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

  • consilier I A – Compartiment relații cu publicul;
  • femeie de serviciu – Compartiment administrativ.

Primăria Comunei Brebu, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de referent centrul cultural.

Școala Gimnazială Ioan Moga, sat Dițești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de mediator școlar, la structura Școala Gimnazială Ioan Moga sat Dițești.

Citește și: Tarifele pentru parcările cu plată vor fi majorate, în 2023, la Ploiești. PROIECT

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs, pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de asistent medical generalist, studii (P.L.), grad principal, în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului.

Școala Gimnazială Comuna Ariceștii Rahtivani, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitoare – 2 posturi (1 post la fiecare structură), la structurile Grădinița cu Program Normal și Program Prelungit Târgșoru Nou și Școala Gimnazială sat Stoenești.

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist (PL) – 2 posturi, în cadrul Compartimentului chirurgie generală.

Citește și: Ploieștenii se plâng că au caloriferele călâi. Termo Ploiești: „Se livrează agent termic la parametri nesatisfăcători din cauza achiziționării unei cantități insuficiente de gaze”

Liceul Tehnologic „Toma Socolescu” din Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor școală, 0,50 normă.

Primăria Comunei Poienarii Burchii, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar, treapta IA, în cadrul Compartimentului Cultură Arhivă.

Şcoala Gimnazială, Comuna Tinosu, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de administrator financiar, 0,5 normă.

Citește și: ITM Prahova. Sute de controale și amenzi de peste 280.000 de lei

Primăria Orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de șofer, în cadrul Compartimentului Administrativ.

Primăria Comunei Ceptura, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat I – îngrijitor spații verzi.

Primăria Orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

  • muncitor necalificat in cadrul Compartimentului Piață;
  • îngrijitor in cadrul Compartimentului Administrativ.

Citește și: ITM Prahova – Precizări în atenția angajatorilor prahoveni şi tuturor persoanelor fizice beneficiare ale salariului minim

Centrul Județean de Cultură Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, de: 4 instrumentiști trompetă, 2 instrumentiști clarinet sau saxofon, un instrumentist eufoniu; un instrumentist althorn; un instrumentist trombon și un instrumentist percuţie.

Primăria Orașului Vălenii de Munte, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de muncitor calificat I (5 posturi) – Compartimentul Reparații și Întreținere Străzi.

Școala Gimnazială „Gheorghe Lazăr”, comuna Bărcănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator patrimoniu (0,5 normă).

Citește și: Cod galben de ceață densă și polei în Prahova, inclusiv în Ploiești și Câmpina. Lista localităților vizate

Școala Gimnazială, comuna Gura Vitioarei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de îngrijitor (0,25 normă), la structura Școala Gimnazială Bughea de Jos.

Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, Ploieşti, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Liceul Teoretic „Grigore Tocilescu” Mizil, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de conducere, vacante, de administrator financiar (contabil) IS.

Mai multe detalii cu privire la posturile vacante scoase la concurs în Prahova pe posturi.gov.ro/judet/prahova, dar și pe site-urile instituțiilor care au scos la concurs locurile de muncă.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Listele cu ordinea de prioritate pentru repartizarea de locuințe sociale în Ploiești – Proiect

Un proiect de hotărâre de Consiliu Local, care va fi în dezbatere la Ploiești, prevede aprobarea listei cu ordinea de prioritate pentru locuințele sociale....

Mizeria de la Gara de Sud a fost curățată. Cât va dura până se va face la loc?

În urma publicării articolului cu fotografiile trimise de un cititor cu mizeria din zona peronului 1 al Gării de Sud din Ploiești, acolo s-a...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Ce obligații vor avea polițiștii, jandarmii și armata pentru combaterea pestei porcine africane. Câți bani se vor acorda pentru reducerea efectivelor de mistreți –...

Un proiect de hotărâre de Guvern, aflat în dezbatere, prevede noi obligații pentru polițiști, jandarmi și armată când vine vorba despre măsurile de control...

Prefectura Prahova cere mobilizarea primarilor în contextul codului galben de ninsori, vânt și polei

Prefectul județului Prahova, Virgiliu Daniel Nanu, a solicitat, joi, mobilizare în contextul fenomenelor meteorologice periculoase anunțate de meteorologi. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a...

Mai noi ori mai vechi? [VIDEO]

Bună ziua! Astăzi voi parcurge rubrica ceva mai frugal, pentru că pur și simplu așa am simțit că ar trebuie să fac de data...

Virozele din ultima vreme sunt puse de către unii pe seama vaccinului anti-COVID. În acest timp, mișcarea „sângelui pur” adună tot mai mulți adepți

După ce pandemia de COVID-19 a trecut, au rămas adepții teoriilor conspirației care sunt nedumeriți că nu mor vaccinații pe capete. Dacă la început dădeau...

Un elev al Școlii de Subofițeri din Boldești este multiplu campion național la Powerlifting

Printre elevii de la Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu’’ Boldești se numără și Moise Gheorghe. Tânărul, în vârstă de...
Parteneri
MindArchitect
- Publicitate -