- Publicitate -

Posturi vacante în spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de spitale, școli, primării, dar și de alte instituții publice din Prahova. Locurile de muncă scoase la concurs figurează în mai multe localități din județ printre care Bușteni, Ploiești, Câmpina, Berceni, Sinaia, Urlați, Valea Călugărească, Breaza și Boldești Scăeni.

Centrul Cultural „Aurel Stroe”, Bușteni, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de bibliotecar, cu studii medii, în cadrul Compartimentului bibliotecă – Biblionet.

Clubul Sportiv „Activ Prahova-Ploiești”, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier, grad profesional II (2 posturi),  după cum urmează:

 • consilier, grad profesional II, la Compartimentul resurse umane, S.S.M., administrativ;
 • consilier, grad profesional II, la Compartimentul coordonare secții sportive.

Citește și: Posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație, Valea Călugărească, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • auditor I;
 • economist I;
 • inginer I.

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (C.P.P.I.) Bușteni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de administrator I, în cadrul C.P.P.I. Bușteni, Compartimentul administrativ, activități de cazare, sector alimentar.

Ciștește și: Cum a fost la Bursa locuri de muncă din Ploiești: „Îmi doresc un loc de muncă stabil, dar nu am un CV stufos”

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor IV zugrav.

Spitalul de Boli Pulmonare, orașul Breaza, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist debutant (PL).

Spitalul Orășenesc Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de infirmieră medicină internă

Citește și: ITM Prahova: Controale în domeniul comerțului pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă

Colegiul „Ion Kalinderu” din Buşteni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de analist programator.

Spitalul Municipal Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, după cum urmează:

 • 2 posturi de asistent medical pentru Secția chirurgie;
 • 1 post de îngrijitoare curățenie pentru Secția chirurgie;
 • 1 post de brancardier pentru Secția chirurgie;
 • 1 post de brancardier pentru Compartiment ortopedie;
 • 1 post de asistent medical pentru Compartiment urologie.

Citește și: Angajări prin AJOFM Prahova. Asistență pentru căutarea unui loc de muncă

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie, vacante, de asistent social, grad profesional debutant, în cadrul Serviciului social furnizat în comunitate: „Centrul pentru servicii de asistentă comunitară”.

Primăria Comunei Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie, vacante, de psiholog, în cadrul Serviciului social furnizat în comunitate: „Centrul pentru servicii de asistentă comunitară” – durata timpului de lucru este de 2 ore/zi.

Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de secretar-șef.

Primăria Oraşului Boldești-Scăeni, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcțiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 • muncitor calificat, treapta II, din cadrul Serviciului Patrimoniu Local și Monitorizare Servicii;
 • referent, treapta IA, din cadrul Serviciului administrație, registrul agricol, relații cu publicul, arhivă, secretariat și protocol

Citește și: Ministerul Apărării Naționale face recrutări pentru rezerviști voluntari. Acte necesare

Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de îngrijitor.

Colegiul „Mihail Cantacuzino” din Sinaia, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, vacante de laborant.

Colegiul „Ferdinand I”, comuna Mâneciu, județul Prahova, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de analist programator.

Citește și: Armata Română face angajări. Condiții și acte necesare

Primăria Orașului Breaza, judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante, de mecanic utilaje grele.

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs, , pentru ocuparea pe durată nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante de asistent medical generalist PL, la Cabinetul O.R.L. – Ambulatoriul integrat spitalului.

Mai multe detalii cu privire la condițiile de angajare, dar și calendarul de examen pe posturi.gov.ro/judet/prahova sau pe site-urile fiecărei instituții angajatoare.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Cine credeți că este de vină pentru că Ploieștiul a rămas fără apă caldă?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Bărbat în vârstă de 76 de ani din Câmpina căutat de Poliție și familie. L-ați văzut?

Autoritățile și familia unui câmpinean de 76 de ani sunt în alertă după ce bărbatul a plecat de acasă și nu a mai revenit. „La...

Incendiu la un bloc din Câmpina. O femeie de 20 de ani a ajuns la spital, intoxicată cu fum

Incendiu la un apartament din Câmpina. Au fost mobilizate 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de salvare de la înălțime și 1 ambulanță SMURD....
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

În zilele caniculare, navetiștii prahoveni circula cu microbuze fără aer condiționat. Răspunsul primit de un călător care a cerut explicații șoferului

În ultimele săptămâni județul Prahova a fost lovit de temperaturi caniculare, disconfortul termic fiind accentuat mai ales după orele amiezii. În aceste condiții, sute sau...

De plictiseală, un piteștean și-a scrijelit numele pe zidul cetății Sarmizegetusa, monument UNESCO

Piteșteanul riscă un dosar penal pentru distrugere, a informat Inspectoratul de Jandarmi Judetean „Decebal” Hunedoara, într-o postare pe pagina de Facebook. Jandarmii hunedoreni au fost...

Posturi vacante în primării și școli din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe instituții publice din Prahova au scos la concurs o serie de posturi vacante. Locurile de muncă scoase la concurs figurează la nivelul...

Petrolul are în teste un fotbalist care a jucat în prima ligă din Franța, Turcia și Israel

Petrolul a susținut, ieri după-amiază, un joc test pe terenul formației de eșalon trei CSO Plopeni, ocazie pentru Nicolae Constantin să le ofere minute...

Aterizări terifiante ale avioanelor pe o insulă în Grecia-VIDEO

Poate cel mai viral aeroport din toată Grecia este „Alexandros Papadiamantis” din Skiathos, unde avioanele trec foarte aproape de pământ, deoarece există o plajă în...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -