- Publicitate -

Posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de către instituții publice din Prahova. Pe lista angajatorilor care organizează concurs pentru ocuparea mai multor locuri de muncă vacante figurează primării, spitale, unități de învățământ, dar și Teatrul Toma Caragiu, Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Filipeștii de Pădure, dar și Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de actor (teatru) debutant, studii superioare – Secția Revistă.

Spitalul Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de registrator medical, în cadrul Serviciului evaluare și statistică medicală.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă, comuna Filipeștii de Târg, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator patrimoniu – 0,50 normă.

Citește și: Cum a fost la Bursa locuri de muncă din Ploiești: „Îmi doresc un loc de muncă stabil, dar nu am un CV stufos”

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs, , pentru ocuparea pe durată determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante de asistent medical generalist, studii P.L., la Compartiment chirurgie generală.

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 440, Gura Vitioarei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • manipulant bunuri;
 • pompier (paznic).

Citește și: ITM Prahova: Controale în domeniul comerțului pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă

Școala Gimnazială, comuna Măgurele, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor.

Colegiul Tehnic Forestier, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Spitalul de Boli Pulmonare, orașul Breaza, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist (PL) – debutant.

Citește și: Bursa locurilor de muncă la UPG Ploiești

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de economist gradul II – Biroul R.U.N.O.S. – Stația Ploiești.

Liceul Tehnologic „Teodor Diamant”, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor fochist.

Clubul Sportiv Orășenesc Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de antrenor (2 posturi).

Citește și: Angajări prin AJOFM Prahova. Asistență pentru căutarea unui loc de muncă

Primăria Orașului Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

 • inspector de specialitate gradul I în cadrul Serviciului politici publice – Compartimentul proiecte europene
 • inspector de specialitate gradul IA în cadrul Serviciului politici publice – Compartimentul proiecte europene

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic.

Citește și: AJOFM Prahova: Refugiații din Ucraina nu au nevoie de aviz la angajare

Colegiul Naţional „Alexandru loan Cuza” Ploiești, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, în cadrul Secției recuperare, medicină fizică și balneologie, pentru funcțiile contractuale următoare:

 • asistent medical principal PL (generalist);
 • asistent medical PL (generalist).

Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de analist programator.

Citește și: Armata Română face angajări. Condiții și acte necesare

Primăria Comunei Dumbrăvești, județul Prahova, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Comuna Bănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier debutant în cadrul Compartimentului Administrarea Domeniului Public și Privat.

Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (1 an sau până la revenirea titularului la post), a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitor.

Citește și: Ministerul Apărării Naționale face recrutări pentru rezerviști voluntari. Acte necesare

Liceul Teoretic „Șerban Vodă”, Slănic, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor 2 norme, 2 posturi.

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (C.P.P.I.) Bușteni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 • expert-consultant IA -1 post;
 • referent IA -1 post.

Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar (2 posturi).

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitoare, cu activitate la Laboratorul de analize medicale, Laboratorul de radiologie și imagistică medicală, Compartimentul de recuperare medicină fizică și balneologie.

Școala Gimnaziala, comuna Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an a funcției contractuale de execuţie vacante, de bibliotecar – 0,50 normă.

Sanatoriul Balneoclimateric de Copii, Bușteni, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • maseur,
 • referent specialist achiziții,
 • asistent balneofiziokinetoterapie

Mai multe detalii cu privire la locurile de muncă se regăsesc pe site-urile instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante, dar și pe site-ul posturi.gov.ro/judet/prahova.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Sondaj

Sunteți mulțumiți de activitatea primarului Andrei Volosevici în cei doi ani de mandat?

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Furt de lemn din pădure la Dumbrăvești

La data de 22 septembrie a.c., în jurul orei 12:45, în urma unor informații deținute, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Plopeni s-au deplasat în...

Începe procesul șoferiței care l-a accidentat mortal pe Paul Alexandru Dragomir

Începe procesul Adelei Pena, tânăra de 22 de ani care, în luna aprilie, a accidentat mortal, pe trecerea de pietoni, un tânăr de 17...
- Publicitate -

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -

Ultimele știri

Adolescent în vârstă de 16 ani, dat dispărut la Drăgănești. Apelul Poliției

Polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Valea Călugărească au fost sesizați, sâmbătă, în jurul orei 17.30, de către o femeie, cu privire la...

Imagini cu lucrările de pe DN1, din apropierea localității Sinaia. Trafic restricționat pe o bandă – FOTO

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunțat, sâmbătă, că se lucrează inclusiv în weekend pentru finalizarea lucrărilor care au loc pe DN1,...

Olimpiadă la nivel național. Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, cei mai buni luptători antitero

Cei mai buni luptători antitero au fost jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, urmați de Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, iar pe...

Peste 180 de cehi înșelați de un grup infracțional constituit la inițiativa a doi români. Prejudiciul este de aproximativ 1,3 milioane euro

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Vâlcea au dispus trimiterea în judecată a trei inculpați, cetățeni...

Atenție! Accesul pe Transalpina permis numai între anumite intervale orare

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat modificarea programului de acces pe Transalpina. CNAIR a anunțat că, din cauza condițiilor meteo, precipitații și...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Parteneri

- Publicitate -