- Publicitate -

Posturi vacante la spitale, școli și primării din Prahova. Lista locurilor de muncă scoase la concurs

Mai multe posturi vacante au fost scoase la concurs de către instituții publice din Prahova. Pe lista angajatorilor care organizează concurs pentru ocuparea mai multor locuri de muncă vacante figurează primării, spitale, unități de învățământ, dar și Teatrul Toma Caragiu, Centrul Școlar de Educație Incluzivă din Filipeștii de Pădure, dar și Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova.

- Publicitate -

Teatrul „Toma Caragiu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de actor (teatru) debutant, studii superioare – Secția Revistă.

Spitalul Municipal Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de registrator medical, în cadrul Serviciului evaluare și statistică medicală.

Centrul Școlar de Educație Incluzivă, comuna Filipeștii de Târg, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale, de execuție, vacante, de administrator patrimoniu – 0,50 normă.

Citește și: Cum a fost la Bursa locuri de muncă din Ploiești: „Îmi doresc un loc de muncă stabil, dar nu am un CV stufos”

Spitalul Orășenesc Urlați, județul Prahova, organizează concurs, , pentru ocuparea pe durată determinată a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante de asistent medical generalist, studii P.L., la Compartiment chirurgie generală.

Administrația Națională a Rezervelor de Stat și Probleme Speciale – Unitatea Teritorială 440, Gura Vitioarei, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • manipulant bunuri;
 • pompier (paznic).

Citește și: ITM Prahova: Controale în domeniul comerțului pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă

Școala Gimnazială, comuna Măgurele, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de muncitor.

- Publicitate -

Colegiul Tehnic Forestier, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor.

Spitalul de Boli Pulmonare, orașul Breaza, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de asistent medical generalist (PL) – debutant.

Citește și: Bursa locurilor de muncă la UPG Ploiești

Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată, a funcției contractuale, de execuție, temporar vacante, de economist gradul II – Biroul R.U.N.O.S. – Stația Ploiești.

- Publicitate -

Liceul Tehnologic „Teodor Diamant”, Boldești-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de muncitor fochist.

Clubul Sportiv Orășenesc Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de antrenor (2 posturi).

Citește și: Angajări prin AJOFM Prahova. Asistență pentru căutarea unui loc de muncă

Primăria Orașului Sinaia, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de:

- Publicitate -
 • inspector de specialitate gradul I în cadrul Serviciului politici publice – Compartimentul proiecte europene
 • inspector de specialitate gradul IA în cadrul Serviciului politici publice – Compartimentul proiecte europene

Liceul Teoretic „Aurel Vlaicu” din Breaza, Județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante de paznic.

Citește și: AJOFM Prahova: Refugiații din Ucraina nu au nevoie de aviz la angajare

Colegiul Naţional „Alexandru loan Cuza” Ploiești, județul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale, de execuție, vacante, de paznic.

Spitalul Municipal Ploiești organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, în cadrul Secției recuperare, medicină fizică și balneologie, pentru funcțiile contractuale următoare:

- Publicitate -
 • asistent medical principal PL (generalist);
 • asistent medical PL (generalist).

Colegiul de Artă „Carmen Sylva”, Ploiești, organizează concurs/examen pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, pentru funcția de analist programator.

Citește și: Armata Română face angajări. Condiții și acte necesare

Primăria Comunei Dumbrăvești, județul Prahova, organizează concurs de recutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de muncitor calificat.

Comuna Bănești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de consilier debutant în cadrul Compartimentului Administrarea Domeniului Public și Privat.

- Publicitate -

Colegiul Național „Nicolae Grigorescu”, Câmpina, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (1 an sau până la revenirea titularului la post), a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de îngrijitor.

Citește și: Ministerul Apărării Naționale face recrutări pentru rezerviști voluntari. Acte necesare

Liceul Teoretic „Șerban Vodă”, Slănic, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de îngrijitor 2 norme, 2 posturi.

Centrul de Pregătire pentru Personalul din Industrie (C.P.P.I.) Bușteni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcţiilor contractuale de execuție, vacante, după cum urmează:

 • expert-consultant IA -1 post;
 • referent IA -1 post.

Liceul Tehnologic Energetic „Elie Radu”, Ploiești, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuție, vacante, de bucătar (2 posturi).

Spitalul Orășenesc „Sfânta Filofteia”, Mizil, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, vacante de îngrijitoare, cu activitate la Laboratorul de analize medicale, Laboratorul de radiologie și imagistică medicală, Compartimentul de recuperare medicină fizică și balneologie.

Școala Gimnaziala, comuna Berceni, Judeţul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată de 1 an a funcției contractuale de execuţie vacante, de bibliotecar – 0,50 normă.

Sanatoriul Balneoclimateric de Copii, Bușteni, județul Prahova, organizează concurs pentru ocuparea funcțiilor contractuale, de execuție, vacante, de:

 • maseur,
 • referent specialist achiziții,
 • asistent balneofiziokinetoterapie

Mai multe detalii cu privire la locurile de muncă se regăsesc pe site-urile instituțiilor care au scos la concurs posturile vacante, dar și pe site-ul posturi.gov.ro/judet/prahova.

Sondaj Observatorul Prahovean

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

- Publicitate -

Articole asemănătoare

Șofer inconștient pe DN1, în apropiere de Câmpina. Bărbatul a condus pe contrasens

Un șofer a creat haos pe DN1, în zona municipiului Câmpina. Conducătorul auto a fost surprins și filmat de alți participanți la trafic cum...

Concurs de popice organizat de Clubul Sportiv Manești 2013

Unul dintre cele mai spectaculoase concursuri de popice s-au desfășurat recent în Prahova. Este vorba despre "Cupa Prahovei", competiție organizată de Clubul Sportiv Manesti...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

El este șoferul microbuzului strivit între două tiruri pe A 1. ”Drum lin spre Cer, George!”

Cinci oameni au murit, ieri, într-un teribil accident rutier petrecut pe A 1, la Ciorogârla. Aceștia se aflau într-un microbuz care a fost strivit...

Se schimbă prioritatea de trecere pe strada Bobâlna din Ploiești. Ultimele măsuri luate pentru fluidizarea traficului

Închiderea Bulevardului Independenței din Ploiești a dus la îngreunarea circulației rutiere pe străzile adiacente. În acest context, miercuri după amiază, Primăria Ploiești a anunțat...

Consilierul local Alexandru Ștefan: ”Primăria Ploiești are o datorie de 154 de milioane de lei”

Consilierul local Alexandru Ștefan, recent exclus din Partidul România în Acțiune, a atras atenția, miercuri, cu privire la „direcția greșită în care se îndreaptă...

VIDEO – Șofer căutat, după ce a avariat grav o mașină în Ploiești și a fugit. Imaginile cu autorul au fost surprinse de camere...

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți, în cartierul Bariera București, în apropiere de Timken. Când a coborât să plece la muncă,...

Mașini scoase la vânzare de ANAF în Ploiești și în țară, de la 225 de euro, dar și de lux

ANAF scoate la vânzare mai multe autoturisme în perioada următoare. Vorbim de modele mai vechi, care au prețuri de câteva sute de euro, dar...
Emisiuni
- Publicitate -

Cum (nu) se lucrează pe Bulevardul Castanilor, în timp ce șoferii pierd timp prețios în blocaje rutiere [FOTO-VIDEO]

Au trecut două zile de când circulația rutieră a fost închisă pe un tronson important din Bulevardul Castanilor pentru lucrări de modernizare. Măsura a provocat,...

Dacă nici ăsta nu e circ… Proiectul măsurilor fiscale trage 20 de miliarde de la privați și maxim 3 miliarde de la stat

Este greu de analizat cu atenție proiectul măsurilor fiscal-bugetare pe care guvernul intenționează să-și asume răspunderea, iar greutatea vine nu din nepricepere, din neînțelegerea...

Sunteți de acord cu introducerea uniformei în școli și licee? Sondaj Observatorul Prahovean

Articolul publicat astăzi de Observatorul Prahovean cu privire la introducerea într-o școală din Ploiești a uniformei a declanșat o dezbatere aprinsă în spațiul public. Un...

Cine concertează la “Sărbătoarea Vinului”, cel mai așteptat eveniment din Valea Călăgurească

Primăria Valea Călugărească păstrează tradiția și va organiza cel mai important eveniment al localității, “Sărbătoarea Vinului”, în perioada 30 septembrie – 1 octombrie. Anul acesta,...

Razie a Poliției Rutiere în centrul Ploieștiului. Ce șoferi sunt vizați [VIDEO]

Miercuri după-amiază, în centrul Ploieștiului, are loc o amplă razie a Poliției în cadrul campaniei ”Fără decedați în accidente rutiere”. Sunt vizați în primul rând...
Emisiuni