E o zi frumoasă de toamnă, poate prea călduroasă, însă numai bună pentru un grătar. Astăzi, vă recomandăm o rețetă de pastramă de oaie marinată rapid, la grătar, de la Chef Dan Neagu – Restaurant Bulevard Ploiești.
- Publicitate -
Ingrediente pentru pastramă de oaie marinată rapid, la grătar 10 porții × 250gr
- PULPĂ de OAIE (cu grăsime) cu os 3kg
- SARE grunjoasă, 50 gr
- CIMBRU de casă, 50 gr
- PIPER sfărâmat, 20 gr
- ULEI 150 ml
- VIN ROȘU (must) 100 ml
- USTUROI blenduit, 50 gr
- Boabe de IENUPĂR, 20gr
- Cimbru verde pentru servire 10 tije
- Rozmarin verde pentru servire 5 tije
Pregătire: 10min
Preparare: 10min
Marinare : minim 24 ore
Gătire: 7-10min
Iată rețeta video:
(P)
- Publicitate -