Dacă este weekend, avem un nou prilej de întâlnire cu chef Dan Neagu, de la Restaurant Bulevard din Ploiești. Astăzi, la Culinaria, aflăm secretele unei rețete delicioase, pe care o putem încerca și acasă, în cazul în care nu vom trece prea curând pe la restaurant.
Dan Neagu: ”Deschidem noul sezon de vară cu rețete clasice sau moderne care pot fi preparate la grătar, dar nu numai. Așa cum bine știți mă aflu în grădina mea, Rarisimo, de unde vă voi arăta una dintre apetisantele rețete de ficăței de pasăre.
- Publicitate -
Ingrediente pentru ficăței de pasăre în sos de vin, mămăliguță și cartofi confiați – 4 porții
FICĂȚEI de pasăre 1kg
BACON 100 gr
- Publicitate -
ULEI 200gr
UNTURĂ 1kg
CARTOF semifiert 400 gr
- Publicitate -
USTUROI 100gr
CONIAC 100ml
VIN 100ml
- Publicitate -
SARE 2gr
PIPER 2gr
FOI DAFIN 4buc
- Publicitate -
CIMBRU 8tije
PĂTRUNJEL 8tije