Suntem în perioada Postului Paștelui. Chiar dacă nu este ținut de toată lumea, o alimentație sănătoasă merită oricând luată în calcul.
Știm că este greu să luați în calcul o dietă severă, motivată sau nu religios. Fiecare cu alegerile lui, doar că pentru așa ceva nu sunt foarte multe opțiuni pe care să le și savurăm cu mare plăcere.
Și dacă tot nu știm cum să transformăm ”chinul” în plăcere, apelăm la specialistul de serviciu în fiecare seară de vineri, când avem pentru voi câte o rețetă de la Culinaria. Nu lipsește nici astăzi Dan Neagu, unicul chef Escoffier din Ploiești, care ne propune un deliciu de post… chifteluțele din vegetale 🙂 .
Ingrediente pentru chiftele de post – 40buc/100gr
- MORCOV 700gr
- CARTOF 700gr
- DOVLECEL 400gr
- CEAPĂ 500gr
- USTUROI 150gr
- PĂTRUNJEL 100gr
- MĂRAR 100gr
- PESMET 500gr
- SARE 20gr
- PIPER 10gr
- ULEI pentru prăjit 500ml
Pregătire 10min
Preparare: 20min
Acum, pentru că puterea exemplului este cea mai bună, vă invităm să urmăriți pașii făcuți pentru preparare:
Cum ți se pare subiectul?