- Publicitate -

Cum se prepară cele mai delicioase chifteluțe de post – Culinaria cu chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard Ploiești

Suntem în perioada Postului Paștelui. Chiar dacă nu este ținut de toată lumea, o alimentație sănătoasă merită oricând luată în calcul.

- Publicitate -

Știm că este greu să luați în calcul o dietă severă, motivată sau nu religios. Fiecare cu alegerile lui, doar că pentru așa ceva nu sunt foarte multe opțiuni pe care să le și savurăm cu mare plăcere.

Și dacă tot nu știm cum să transformăm ”chinul” în plăcere, apelăm la specialistul de serviciu în fiecare seară de vineri, când avem pentru voi câte o rețetă de la Culinaria. Nu lipsește nici astăzi Dan Neagu, unicul chef Escoffier din Ploiești, care ne propune un deliciu de post… chifteluțele din vegetale :) .

Ingrediente pentru chiftele de post – 40buc/100gr

  • MORCOV  700gr
  • CARTOF    700gr
  • DOVLECEL 400gr
  • CEAPĂ 500gr
  • USTUROI 150gr
  • PĂTRUNJEL 100gr
  • MĂRAR 100gr
  • PESMET 500gr
  • SARE 20gr
  • PIPER 10gr
  • ULEI pentru prăjit 500ml

Pregătire 10min
Preparare: 20min

- Publicitate -

Acum, pentru că puterea exemplului este cea mai bună, vă invităm să urmăriți pașii făcuți pentru preparare:

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0785 075 112, pe WhatsApp sau Signal.

Urmărește știrile Observatorul Prahovean și pe Google News!

Video Observatorul Prahovean

- Publicitate -
- Publicitate -

Articole asemănătoare

Învățăm împreună să facem o pizza bună? – vlog chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard Ploiești

Dacă e vineri seara, atunci avem întâlnire cu Dan Neagu și delicioasele sale rețete, ale căror secrete sunt dezvăluite aici, la Culinaria. Ba un preparat...

Supa cremă de dovleac – o rețetă delicioasă și sănătoasă – vlog chef Escoffier Dan Neagu, Restaurant Bulevard Ploiești

Dacă e o seară de vineri, când toți ar trebui să fim mai relaxați, întâlnirea cu Dan Neagu este o bucurie. În fiecare săptămână...
- Publicitate -
- Publicitate -
- Publicitate -

Ultimele știri

Iordania pe cont propriu în 2023: negocieri, obiceiuri, cultură și concepții de viață

Iordania este o lume aparte, o lume pe care am descoperit-o pas cu pas, încă de la primul schimb de vorbe cu taximetristul care...

În Salina Slănic, locul cu cel mai pur aer de pe planetă, se coboară cu aceleași microbuze jalnice. De 9 ani se încearcă refacerea...

Vremea plăcută din weekend i-a scos din case pe oameni, mulți alegând ca variantă de petrecere a timpului, una dintre cele mai populare saline...

Care sunt firmele care vor să construiască variantele ocolitoare de la Azuga – Bușteni

Pentru centurile ocolitoare de la Azuga - Bușteni au fost depuse oferte din partea a două asocieri de firme din România, Bulgaria și Turcia....

Mărturia ploieșteanului implicat în accidentul în lanț de pe autostrada M1 din Ungaria: ”Ne-am trezit în infern!”

Observatorul Prahovean publică, în exclusivitate, mărturia unui ploieștean care a fost implicat în accidentul în lanț petrecut sâmbătă pe autostrada M1 din Ungaria. Acesta...

ANPC despre scandalul caselor de marcat automate din supermarketuri: Abordarea este discriminatorie

Automatizarea caselor de marcat din supermarketuri este o abordare discriminatorie, pentru că ar fi trebuit să se ia în calcul prezenţa la cumpărături şi...
Emisiuni
- Publicitate -