ploiesti-school_fdd7a.jpg

Toamna aceasta, Ploiești Shopping City transformă mersul înapoi la școală într-o joacă pe roți. În perioada 23 august – 8 septembrie, centrul comercial organizează Easy Back to School, campania care îi răsplătește pe copii cu premii ce fac mersul la școală simplu și distractiv.

Să mergem până la școală râzând pe hoverboard sau făcând întrecere cu prietenii de la bloc pe trotinete viu colorate! Să plecăm dimineața la școală călare pe bicicletă, păcălind străzile aglomerate și trotuarele înguste! Școala este de multe ori complicată, temele sunt multe, examenele sunt pline de emoții. Însă mersul până la școală și înapoi acasă poate fi simplu.

Ca să câștigi unul dintre premiile puse în joc în campania Easy Back to School trebuie să faci cumpărături de minimum 250 de lei, din oricare magazin al centrului comercial Ploiești Shopping City.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Poți fi răsplătit, prin tragere la sorți, cu 1 bicicletă Ideal Freestyle, 1 bicicletă Ideal ATB Junior, 1 hoverboard Smart Balance, 1 trotinetă electrică Smart Balance și 10 pennyboards, premii perfecte pentru dimineți ușoare în drum spre școală.

Finalul campaniei Easy Back to School vine cu un magic show despre școală, așa cum ne-am dori să fie – ușoară, interactivă și distractivă. Pe 6 și 7 septembrie, Magicianul Teo scoate din pălăria sa neagră, rotundă și super magică trucuri colorate despre teme, glume despre școală și premii instant.

Timp de câte o oră, vineri și sâmbătă, începutul noului an școlar se transformă într-un moment plin de energie pozitivă și hohote de râs, atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Mai multe detalii despre campania Easy Back to School poți găsi pe site-ul Ploiești Shopping City, precum și pe pagina de Facebook.

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 46.500 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Starbucks, Tezyo, LC Waikiki,Intersport, Noriel, BSB, Oviesse Kids și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property Romania împreună cu NEPI Rockcastle. (P)

poza-easy-back_83834.jpg

Rezidential 9 Mai
Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Andra Vlad
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg