DSC_9781.jpg

Aseară, câteva mii de localnici și turiști deopotrivă s-au reunit în Piața Mare din Sibiu, pentru a celebra deschiderea celei de-a 11-a ediții a Târgului de Crăciun.

Aprinderea luminilor a fost oficiată de Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu, iar seara festivă a oferit publicului, imediat după, un concert susținut de naistul Radu Nechifor și Paula Seling, potrivit publicației locale turnulsfatului.ro.

La târg au fost amplasate peste 100 de căsuțe unde se vând dulciuri, obiecte de artizanat și suveniruri, dar și un patinoar.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Galerie FOTO (sursa: turunulsfatului.ro)

lumini-sarbatori-craciun-sibiu-2.jpg

DSC_9755.jpg

DSC_9837.jpg

DSC_9781.jpg

DSC_9879.jpg


Drepturi de autor și renunțarea la răspundere juridică

Site-ul Observatorul Prahovean (www.observatorulph.ro) conține, pe lângă fotografiile și materialele produse de jurnaliștii noștri, materiale protejate prin drepturi de autor a căror utilizare nu a fost întotdeauna autorizată în mod expres de către deținătorul drepturilor de autor.

În concordanță cu misiunea noastră, aceea de a asigura dreptul la informare al cetățenilor, considerăm că aceasta reprezintă o "utilizare corectă" și neangajantă în domeniul legilor copyright a oricărui material protejat prin drepturi de autor, așa cum este prevăzut în legislația națională, europeană și internațională (ex.: secțiunea 107 din Legea drepturilor de autor din SUA, Directiva UE, DIRECTIVA (UE) 2017/ 1564 și Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe, actualizată – Art. 35, lit. f).

Excepție fac cazurile materialelor publicitare plătite (marcate cu: ”Publicitate” sau ”(P)”), acolo unde răspunderea juridică asupra textelor/fotografiilor aparțin în totalitate clientului nostru.

Dacă doriți să utilizați materiale protejate prin drepturi de autor de pe acest site în scopuri proprii, care depășesc utilizarea corectă, trebuie să obțineți permisiunea de la proprietarul drepturilor de autor.