Harta-downdetector-YahooMail-probleme_733c8.jpg

Yahoo.com și serviciul Yahoo Mail nu au fost accesibile în această dimineață, problema fiind raportată în România, dar și în mai multe țări de pe alte continente.

Nu poate fi accesată joi dimineață nici versiunea Yahoo în limba română – ro.yahoo.com.

Este a doua zi de probleme pentru Yahoo, după ce ieri mai mulți utilizatori au reclamat probleme la autentificarea în platforma pentru e-mail. Potrivit ultimelor statistici publice, Yahoo are peste 1 miliard de utilizatori activi lunar. În 2017 erau anunțați 225 de milioane de utilizatori ai serviciilor de e-mail.

Publicitate - continuă să navighezi
Continuă să citești

Potrivit downdetector.com, probleme cu serverele Yahoo sunt raportate acum mai ales în țări din Europa, în India, Indonesia, dar și în SUA. Rapoarte privind problemele legate de serviciul Yahoo Mail sau alte site-uri Yahoo au început să apară în jurul orei 9, ora României.

Harta-downdetector-YahooMail-probleme_733c8.jpg

Sursa: EuropaFM

Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596 - doar text, foto și video.
Mai multe despre autor și articolele sale
Jurnalist din 2007. A început în presă scrisă, a făcut TV, dar l-a fascinat online-ul. Din 2008, face parte din echipa Observatorul Prahovean și, din 2009, se ocupă intens de dezvoltare web, el fiind cel responsabil de ”problemele” site-ului dar și de noutățile tehnice și de aspect pe care le vedeți pe Observatorulph.ro.
De același autor
banner_sos_deces_300.jpg

harold_20939_451a4.jpg