Un român s-ar număra printre persoanele ucise în atacurile armate din Germania UPDATE

0
14
atac-armat_514be99ccc_3edcd.jpg

atac-armat_514be99ccc_3edcd.jpg

Un român ar fi printre victimele atacurilor armate din Germania, înregistrate miercuri seară. Informația a fost furnizată de presa locală. Atacurile s-au soldat cu 11 morți, inclusiv atacatorul, un adept al ideilor de extremă dreapta.

UPDATE

Ministerul Afacerilor Externe a anunțat că până la acest moment au fost identificate șase victime, nefiind niciun cetățean român. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Românul ucis în atacul de la Hanau, în apropiere de Frankfurt, ar fi un tânăr de 23 de ani, care era curier în Germania, potrivit știridiaspora.ro.

Potrivit zeit.de, cele 10 persoane ucise sunt de origine română, turcă, bosniacă, poloneză și bulgară. Printre acestea se află și mama atacatorului. Trupul acesteia, dar și cadavrul celui care a deschis focul au fost găsite la domiciliul atacatorului, după șapte ore de căutări, după cum relatează presa germană. 

Acesta pare să fi fost adeptul unor idei extremiste și aceasta ar fi motivația acțiunilor sale. El şi-a exprimat opiniile de extremă dreapta într-o scrisoare-confesiune, dar și într-o înregistrare video pe care a postat-o online în urmă cu câteva zile. 

Știrea integrală. pe digi24.ro

atac-armat_514be99ccc_f9018.jpg

*Contactează Redacția Observatorulph.ro pe WhatsApp la: 0726.221.596

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here